1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Hybrid View

  1. #1
    www.siirtliler-board.net Array
    Üyelik tarihi
    07.04.2009
    Mesajlar
    3.362
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Korsan Windows 7 avı başladı



    Windows 7: Anti-korsan yaması hazır. İndirin!

    Microsoft korsan Windows 7 avını başlatan güncellemeyi yayınladı. İşte kurbanların başına gelecekler.


    Windows 7'yi yasadışı yollarla kullananların bol bol terleyeceği anlar artık başlıyor: Microsoft aynı önceden duyurduğu gibi bir güncelleştirme aracılığıyla Windows 7'nin korsan kopyalarına karşı harekete geçti. "Activation Technologies Update" (Etkinleştirme Teknolojileri Güncelleştirmesi) öncelikle Windows 7 Home Premium, Professional, Ultimate ve Enterprise sürümleri için sunuluyor; ama Starter ve Home Basic sürümlerde de çalışıyor.
    Yasadışı bir kopyaya kurban gittiğini anlayanlar şanssızlığın içinde şansı bulacak: Güncelleme yüklendiğinde korsan sürümler yine çalışmaya devam edecek; lâkin bunun karşılığında her saat başı duvar kâğıtları karartılacak ve sürekli olarak korsan kopya kullandıklarına dair uyarılar alacaklar. Bununla beraber Microsoft Security Essentials veya Media Player gibi ek hizmetler artık çalışmayacak.

    Yamayı yüklemekten kaçış yok!

    Yamayı yüklemek şimdilik kişinin kendi kararına kalmış. Microsoft burada kullanıcıların güvenlik bilincini istinaf etmek istiyor. Otomatik güncelleştirmeleri kapatanlar yamayı kurmaktan kaçınabilecek; ama malum yama en geç bir sonraki servis paketine entegre edilecek. Bu durumda denetim masasından Windows Update'i kişiselleştirmek de yetmeyecek; tabi servis paketi gibi işletim sisteminin güvenliğini, istikrarını ve performansını arttıracak bir güncelleştirmeyi de geri çevirmeyi düşünmezseniz.

    Bilgi için: Microsoft
    Telefon: (212) 258 59 98 pbx

    kaynak


 

Benzer Konular

  1. Bilgisayarla İle İlgili 180 Soru Ve Cevap ** Mutlaka Okuyun **
    By nesta_34 in forum İNTERNET ve GÜVENLİK
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15.04.2009, 15:15
  2. Windows 7 den haberniz varmı_?
    By TiGeRx in forum BİLİŞİM HABER DÜNYASI
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 19.02.2009, 16:56
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.07.2006, 08:23

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •