2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Forum Demirbaşı Array
    Üyelik tarihi
    18.06.2007
    Yer
    Anasının Dizinin Dibinden :=)
    Yaş
    39
    Mesajlar
    10.926
    Tecrübe Puanı
    237

    Biraz Senden, Biraz Benden, Birazda Bizden

    [B]

    [size=16pt][color=blue]Biraz senden biraz benden yazıyorum. Seni neden yazıyorum sorma. Derinlerden bir yerden geliyor sesin ve hiç gitmiyor. Ne zaman uzaklaşsam itelesem, dışlasam uyanıyorsun kalkıp yerinden yine fısıldamaya başlıyorsun. Konuşmuyorsun fısıltıların bile yetiyor bana ya konuşsan neler olur.


    Ben sendeyim diyorsun. Hınzır bir gülüş oturuyor yüzüne. Evet ben sendeyim bilemediğim bulamadığın bir yerlere sakladın şimdi nereye koyduğunu bulamıyorsun. Bakın biraz etrafına bakın bir içine. Güneşe bak biraz ordayımdır belki, belki denizde, bir rüzgar sesinde belki bir güvercin kanadındayımdır. Yanı başında ki kalemin ucundayım belki yazdığın satır aralarına bak. Dilinden dökülen bir şarkıdayım beklide. Nerde görmek istersen ordayım.


    Sende bendesin gizlemedim senin gibi içimde bir yerde bulmaya çalışmıyorum. Hiç gitmedin ki benden. Kanadımı kırık bırakmadın. Saçlarım okşadın itelemedin. Yaptığım hataların birini bile yapmadın. Zincirleme bir reaksiyon gibi bir birini takip etti kırdım, döktüm elime yüzüme bulaştırdım. Yaptığım her hata bana bir şey daha öğretti yaptığın hatayı bir daha yapma.


    Karalıyorum, siliyorum tekrar karalıyorum. Seni ve beni bir araya getiriyorum yine olmuyor karalıyorum tekrar. Silip tekrar baştan yazmak için elime alıyorum kalemi. Başlıyorum biraz senden biraz benden yazmaya. Bu sefer oluyor sakladığım yerden çıkarıyorum seni bizden bahseden bir yazıya başlıyoruz.


    Biz...
    Üç nokta koyuyorum hadi al kalemi eline beraber yazalım
    [/CENTER]

    Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.
    Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.
    Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."
    Paul Auster

  2. #2
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    10.11.2007
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Selam: Biraz Senden, Biraz Benden, Birazda Bizden

    güzel ve anlamlı olmuş.. :4:


 

Benzer Konular

  1. benden ötürümü senden ötürümü :D
    By Adßlue4you in forum KOMİK VİDEO
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 14.02.2009, 15:08
  2. güzel sözler
    By HaNıM aGa in forum ESKİ SEVGİLİYE MESAJLAR
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 22.01.2009, 11:55
  3. Bir kelime senden, bir kelime benden
    By JaRDeL in forum DERİN DUYGULAR
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 11.12.2008, 00:48
  4. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 23.07.2007, 00:32
  5. ıhlamurlar altında siirler bakın okuyun huzunlenin biraz_?
    By Cem_dalga in forum ŞİİR - EDEBİYAT - MAKALE
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23.01.2007, 13:28

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •