Deneyimli Bir Dershane Siirt Ve Turkiye 3. Cikarmak O Kadar Kolay degil Ve Bizim Bolgemizde GUNEYDOGU Dan 3.
Final Dershanesini Tebrk ediyrum
2007 ÖSS'DE TÜRKİYE 3.SÜ SİİRT'TEN
SİİRT HALKINA ARMAĞANDIR...
2007 ÖSS sonuçlarına göre Siirt Final Dergisi Dershanesi öğrencisi Ömer KÜMET sayısal1 ham puan sıralamasında Türkiye 3. sü olarak tarihi bir başarıya imza attı. OKS'den sonra ÖSS'de de Türkiye derecesi çıkaran Siirt, bireysel başarılarda iyi bir performans gösterdi. Türkiye 3.sü olan Ömer KÜMET'in Babası Şefik KÜMET Siirt Final Dergisi Dershanesi ve Siirt Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür etti. Oğlunun üç yıldır Siirt Final Dergisi Dershanesine devam ettiğini, dershanede üç yıl boyunca düzenli, disiplinli bir eğitim aldığını belirten baba Şefik KÜMET Siirt Final Dergisi Dershanesi öğretmenlerinin öğrencisinin başarısında büyük emekleri olduğunu söyledi.
Dershane Müdürü Cahit EPÇAÇAN yaptığı konuşmada özverili bir çalışma gösterdiklerini, öğrencilerinin başarıya ulaşmaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek şunları söyledi:“Sizin de bildiğiniz gibi 12 Temmuz 2007 günü ÖSS sonuçları açıklandı. İlimiz bireysel anlamda çok güzel dereceler elde ederken genelde ciddi bir düşüş yaşadı. Hem sevinci hem üzüntüyü birlikte yaşadık. Siirt Final Dergisi Dershanesi olarak 5 yıldır Siirt'te öğretimimize devam etmekteyiz. Kurum olarak her geçen sene başarımızı artırmaya gayret gösteriyoruz. 5 yılda sadece Siirt Final Dergisi Dershanesi olarak yüzlerce öğrencimize üniversitenin kapılarını açtık onlara ve ailelerine büyük sevinçler armağan ettik. Bu sene de yıl boyunca düzenli ve disiplinli bir eğitimle, ek derslerimiz, geliştirme programlarımız ve bire bir çalışmalarımızla öğrencilerimizi yoğun bir maratondan geçirdik. Hiçbir başarının tesadüf olmadığına inanıyoruz. Bu başarının temelinde Siirt Final Dergisi Dershanesinin deneyimli öğretmen kadrosu, ÖSS mantığıyla uyumlu dokümanları, bilimsel rehberlik servisi, yıl boyunca uygulanan tam disiplini ve tabii ki Final'in ulusal bir kurum olmasının verdiği avantajlar yatmaktadır.
Ömer KÜMET adlı öğrencimiz büyük bir başarı göstererek Türkiye derecesi elde etti ve Siirt tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye geneli sıralamada 3. oldu. Bu daha önce Siirt halkının hiç tatmadığı bir mutluluk ve biz bu mutluluğu Siirt halkına tattırdığımız için gurur duyduk. Diğer öğrencilerimiz de güzel başarılar elde etmiştir. 1. Bölümde sayısal-sözel ve eşit ağırlık bütün gruplarda Siirt'te 1. , 2. ve 3. olan bütün öğrenciler dershanemiz öğrencisidir. 1. Bölümde Siirt'teki ilk 9 derecenin 9'u da Final Dergisi Dershanesi öğrencilerine aittir. Başta Türkiye 3. sü öğrencimiz olan Ömer KÜMET olmak üzere başarı gösteren bütün öğrencilerimizi bu güzel başarısından dolayı tebrik ediyorum ve bu başarıyı Siirt'e armağan ediyorum. Dileğimiz bundan sonraki yıllarda da bireysel başarının yanında, genelde de böyle güzel başarıların elde edilmesidir.
Son sözümüz "HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR..."
Siirt Final Dergisi Dershanesi
Siirt Final Dergisi Dershanesinin diğer dereceleri:
TÜRKİYE 3. sü ÖMER KÜMET
SAYISAL2
Siirt 1. si
Siirt 2. si
Siirt 3. sü
SAYISAL1
Siirt 1. si
Siirt 2. si
Siirt 3. sü
EŞİT AĞIRLIK1
Siirt 1. si
Siirt 2. si
Siirt 3. sü
SÖZEL1
Siirt 1. si
Siirt 2. si
Siirt 3. sü
"BİZİM YANIMIZA GELEN HİÇ KİMSE GELDİĞİ GİBİ AYRILMAMIŞTIR"Şeyh Muhammed Kazım KS
Deneyimli Bir Dershane Siirt Ve Turkiye 3. Cikarmak O Kadar Kolay degil Ve Bizim Bolgemizde GUNEYDOGU Dan 3.
Final Dershanesini Tebrk ediyrum
Cahit EPÇAÇAN Yönetimi Altında Deneyimli Bir Dershane Yaptıkları Dereceler Siirt Halkı İçin Gerçekten Çok Faydalı Şu zamana Baktıgımız Zaman Siirt TÜRKİY Sıralamasında 70 Lerde Ama Bir 3."De Siirtten Çıkması Birazda Olsa Tamanları degiştiriyor..
ve Final Dershanesi Ülke Olarak Zengin Yayınını Ve Katilesini Biraz daha Siirtte Ki Şubesine Katmalı Diye Düşünüyorum Bende Geçen Yıl Dershanenin Ögrencisiydim.Başarılar Dilerim
güneydoğu yavaş yavaş kendini göstermeye...siirte özellilke bu sene şampiyonlar çıkmaya başladı...ÖSS DE dereceye girenleri tebrik eder ve BAŞARILAR DİLERİM...![]()
"BİZİM YANIMIZA GELEN HİÇ KİMSE GELDİĞİ GİBİ AYRILMAMIŞTIR"Şeyh Muhammed Kazım KS
mutluyuz ve gururluyuz
darısı tüm güneydoğulu öğrencilerin başına