SİİRT AÇI DERSHANESİNDEN DUBLE ŞAMPİYONLUK
Açı Dershanesi her yıl olduğu gibi bu yıl yine en başarılı dershane olarak kendini gösterdi. ÖSS sınavında tüm alanlarda (Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel)derece çıkaran tek dershane olan Açı Dershanesi, Eşit ağırlık puanında Siirt il birincisini çıkardı. Açı Dershanesi öğrencisi Eyüp BALTAŞ, 349.225 puan alarak Eşit ağırlıkta her yıl olduğu gibi bu yıl da AÇI Dershanesi'nin açık üstünlüğünü teyit etmiş oldu.
AÇI Dershanesi'nin başarılı öğrencisi Eyüp BALTAŞ'ı makamında kabul eden Siirt Valisi Hüseyin Avni MUTLU öğrenciyi başarısından dolayı tebrik ederken "Ferdi başarıların örnek teşkil ettiğini ve toplumsal başarılara dönüştüğünü, bu başarıda emeği geçen AÇI Dershanesi yönetici ve öğretmenlerini tebrik ettiğini dile getirdi."
AÇI Dershanesi Müdürü A.Vahit KAYAR da: "Bu başarılar bizi mutlu ediyor. Her yıl önemli başarılar gösterdik. Siirt'te eğitim alanında hizmete devam edeceğini söyledi." Daha sonra Vali MUTLU il birincisi Eyüp BALTAŞ'ı altın, kalem ve kitap vererek ödüllendirdi.
Açı Dershanesini ve il birincisi öğrencisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
![]()


LinkBack URL
About LinkBacks





Alıntı
