saol abi bnm face'im yok ama kardeşim ve bi çok tanıdıgım kişiler için ii oldu bu
paylaşım için teşekkürler...
Facebook'taki hesap ayarlarınızı değiştirmeniz için bugün son gün. Aksi takdirde Facebook'un tüm özel bilgilerinizi kullanmasına izin vermiş olacaksınız.
Facebook, sponsorlu reklamlarda üye resimlerini kullanmaya başladı. Facebook'un yeni 'Sponsorlu yazılar' planı Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe bakılırsa yeni özellik şu an devrede.
Yeni reklam kampanyasına göre bir veya birden fazla arkadaşınız bir ürünü 'beğenmiş' ise bu ürüne sizin de eğilimli olduğunuz düşünülüyor. Dolayısıyla size önerilen sponsorlu reklamlarda bir arkadaşınızın resmi yer alabiliyor.
Bundan daha kötüsü ise yakın zamanda üçüncü parti reklamcıların da Facebook uygulamalarında isminizi ve resminizi kullanacak olması.
Kampanyanın dışında kalmak için bir seçeneğin mevcut olması, bu tür bir paylaşımın yapılacağını ortaya çıkarıyor.
KAYNAK
"Arza hacet yok halim sana ayandır. Dile gerek yok sessizliğim sana beyandır. Söze lüzum yok suskunluğum Sana kelamdır"
saol abi bnm face'im yok ama kardeşim ve bi çok tanıdıgım kişiler için ii oldu bu
paylaşım için teşekkürler...
♥ Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni. ♥