2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Threaded View

  1. #1
    SİİRT ULTRASLAN Array
    Üyelik tarihi
    03.01.2007
    Mesajlar
    4.672
    Tecrübe Puanı
    113

    Standart BASINDAN REAL'E: "BUDALALAR"

    La Liga'nın 25. haftasında dün akşam oynanan maçta Real Madrid'in gol attığını zannederken Getafe'den gol yemesi ve 1-0 yenilmesi İspanyol basınında alay konusu oldu! As gazetesi ''Budalalar'' başlığını atarken, ''Real ancak 4 yaşındaki bir çocuğun yiyebileceği golü yedi'' yorumunda bulundu!


    As gazetesi ''Budalalar'' başlığını atarken, ''Real Madrid ancak 4 yaşındaki bir çocuğun yiyebileceği golü yedi'' yorumunda bulundu.

    Marca gazetesi de benzer ifadelerle ''Budalaca, çocukca bir hareketle Real Madrid şampiyonluk yarışındaki avantajını yitirdi'' değerlendirmesini yaptı.

    Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçın 63. dakikasında Real Madrid gerçekleştirdiği bir atakta Raul'un pasıyla Robben topu ağlara gönderirken, futbolcular hakemin Raul için verdiği ofsayt kararını görmeyerek gol diye sevinmeye başladı. Bu arada topu hemen oyuna sokan Getafe geliştirdiği kontra atakla 64. dakikada Uche'nin şutuyla 1-0 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

    La Liga'daki şampiyonluk yarışında Barcelona ile olan puan farkını 4 hafta önce 9'a çıkaran Real Madrid, arka arkaya aldığı yenilgilerle farkın 2'ye inmesine neden oldu.


 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •