9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Threaded View

  1. #1
    PRENSES Array
    Üyelik tarihi
    08.11.2005
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.861
    Tecrübe Puanı
    78

    Standart Aradığınız Kişiye...

    Aradığınız Kişiye...

    Alaattin Çakıcı: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanım.Bize yanlış olmaz.Fıtık etmeyin lan beni!...Hadi maşş...

    Kamer Genç: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadır.Yok.Olmadı.Yani aradığınız alan kapsama numarası dışındadır.Yok buda değil.Kapsama numarası.Eeeh..Ben bahça sulamaya gidiyorum ya.Aradığınız yönde tüm çiçekler sulanmaktadır, işte o kadar.

    Mustafa Topaloğlu: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadır.Hatta güneş sistemiizde bile yer yer almamaktadır.Hasta mısınız kardeşim?..

    Banu Alkan: Şu anda tüm hatlarımız doludur.Benim hatlarım ise dolgundur.Bu arada hazır beni dinleyen birini bulmuşken.... Neremiiiiii.... neremiiiiiii.. Kapamasana Heyyy..

    Emel Yıldırım: Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.Aradığınız kişi güzel bir kızsa siz birde ERdal'ın telefonunu arayın.Mutlaka onun yanındadır.

    Demirel: Eksik rakam çevirdiniz.Binaenaleyh telaşa mahal yoktur.Devlet böyüktür.Tuşlar basmakla aşınmaz.Demokraside çare tükenmez.2 tuşu basmıyorsa 1'e 2 kere basmakta fayda vardır.

    Ibrahim Tatlıses: Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyr.Ben de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyem.Şaphiii....The number you've dialed cannot be reached at the moment.Ne dedim lan ben?

    Sergen: Aradığınız numra yanlıştır.Ben sizin yerinizde olsam 2yi son ayakta tek geçerdim.Numarayı Mustafa hocadan aldıysanız çağ dışıdır.

    Reha Muhtar: Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendim.Bu kişiye neden ulaşılamıyor.Ulaşmıyorsa niye arıyorsunuz.Kapsama alanı kapsamaya başladığı anda siz orda mıydınız.Çocukken telefonu düşürdüğünüz oldu mu.Bu yüzden dayak yediniz mi.İyi akşamlar Türkiye her nereden arıyor yada aranıyorsanız.

    Bülent Ersoy: Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendim.Seyyar telefonnun kapalı ya da kapsama alanı dışında olması kuvvetle muhtemeldir.Cenab-ı hak'ın izniyle bir müddet sonra tekrar deniyiniz.İnşaalaaaaaah... düşürürsünüz.

    M.Ali Erbil: Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedir.Orada değilse Kıbrıs 'tadır.ya zamparalıktadır yada kumar oynuyordur.Biraz bekleyip tekrar arayın parmaktan sonra.

    Keto: Yaniiiiiiii Yaniiiiiiiiiiii Aradiğiniz Numara kapsama alanı dışında yaniii Lütfen daha sonra tekrar arayınız...The number you've dialed cannot be reached at the moment yaniiiiiiii!!!

    Sakıp Sabancı: Konuşalım Konuşalımmmmm Konuşalımki güzelleşen dimi yaww hehe Atalarimiz ne demiş konus konus b.. işin heheee. Ama suanda konuşamazsınızzzz niye!!! Çünküüüüüü Suanda telefoooonnn kapsama alanı dışında daha sonra arayın hıhı!!!The number you've dialed cannot be reached at the mome


 

Benzer Konular

  1. aradığınız kişi kapsama alanı dışında:)
    By HaNıM aGa in forum GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16.02.2009, 13:06
  2. Bu mesajı Yedi Kişiye gönder Dileğin Kabul Olsun
    By RoHaN in forum TATLI SOHBET ODASI
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 08.01.2009, 10:42
  3. 5 Bin Kişiye Giysi Yardımı
    By DeRBeDeR in forum SİİRT'TEN HABERLER
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.03.2008, 10:08
  4. Aradığınız Kişiye...
    By JaRDeL in forum GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 10.08.2006, 20:32

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •