"Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri" Devam Ediyor
Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu "İnsanlığın Peygamberlerin Rehberliğine İhtiyacı" Konulu Konferansını Bu Gece (14.04.2006) Amfi Tiyatro'da Sunacak
"Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri, bütün güzellikleriyle ve içtenlikleriyle devam ediyor. Hafta boyunca, etkinlikler birbirini izlerken bu gece Müftülükçe düzenlenen etkinlik var. Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed(sav)'in dünyayı teşrif etmelerinin yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler çerçevesinde bu gece Amfi Tiyatro'da Doç. Dr. Nihat HATİPOĞLU tarafından "İnsanlığın Peygamberlerin Rehberliğine İhtiyacı" konulu konferans sunulacak.
Saat 20.30'da Amfi Tiyatro'da saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile start alacak gece, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Türkçe Meâli ile devam edecek. Sinevizyon gösterisini İl Müftüsü Mustafa KAYA'nın konuşması izleyecek. Müftülükçe, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Ödül törenini müteakip Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu konferansını sunmağa başlayacak.
Herkese açık olan konferansı izlemeleri için hemşerilerimize çağrıda bulunuyor ve "İnsanlığın Peygamberlerin Rehberliğine İhtiyacı" konulu konferansı dinlemek, her Müslüman için bir ihtiyaçtır, diyoruz.
Demokrat Siirt Gazetesi - 14.04.2006


LinkBack URL
About LinkBacks




Alıntı
