-
bunlarda benim
***RÜZGAR ÖZÜR DİLESEDE,DAL KIRILDI BİRKERE***
Güneş Doğduğunda Başka Bir Şehrin Sabahında Olacağım
Her İnsanın Bir Öyküsü Vardır ya Benimkide Böyle İşte
Bu Sabah Pencerene Bak Bu Koca Şehri Sana Bırakıyorum
Başkabir Şehrin Sabahından Başka Bir Dilde Elveda !!!
-
Sözlerin bittiği yerde susuyorum,geçmişime :19:
-
Selam: bunlarda benim
Ağlamak için gözlerde yaşmı olmalı
Gözünde yaş olmadan insan ağlayamazmı
Gülü soldurmak için dalından mı koparmalı
Gül dalında gonca iken solamazmı
Sevmek için güzelemi bakmalı
Çirkinse güzel ruha kalp bağlamazmı
Öldürmek için kurşun hançer silah mı olmalı
Gözler kurşun sözler hançer silah olamazmı
-
YAZIKLAR OLSUN
Bir gün beni terk edip gidersen
Benim aşkımı kalbinden silersen
Benden başkasını seversen
Nediyeyim sana YAZIKLAR OLSUN
O güzelim gözlerin başka bir göze
Beni saran kolların başka bir bele
Elimi tutan ellerin başka bir ele Değerse
sanada aşkınada YAZIKLAR OLSUN
Bana olan aşkın sahteyse eğer
Aşkla dolan gözlerin yalansa eğer
Tertemiz aşkımdan yararlanıyorsan eğer
O güzel gözlerim YAŞLARLA DOLSUN
Beni sevmeyip sevdim dediğsen
Benimleyken başka birini düşündüysen
Bana ve aşkıma leke sürdüysen
Bu aşkım sana HARAM OLSUN
-
Yüzüme bakipta sanmayin gonlum bahtiyar attigim her kahkahada binlerce gozyasi var...
-
Sözlerdir aşkı anlatan, Gözlerdir kalbi kandıran, Kalptir aşkı yaşayan, Dudaklar; romantizmi yaşatan... Dudaklar sözleri söyler, Sözler ayrılık ister, Kalp bu sözlere yıkılır, Gözler gözyaşı akıtır...
.
Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım.
.
Sevmek sesini duymaktı,sevmek gözüne bakmaktı,sevmek elini tutmaktı,sevmek seni yaşamaktı,Asla unutmamacasına...
.
Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, Bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi, Bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, İşte o anı senle yaşadım senle sevdim.
.
Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...
-
» Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
-
Bulutlara yükledim özlemimi simseklerle çaktirdim sevgimi Yagmurlar yagdirdim gözyaslarimla küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
-
Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalircasina birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalircasina birer damla insan olsalar unutma ki tek sevecegim kisi sensin
-
Seni dünler için sevmedim.dünler yasanip bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarinlar için sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek