Kim bilmiyorum ama kendinden geçmiş :11:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Kim bilmiyorum ama kendinden geçmiş :11:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[span=blue][GLOW=purple]aslında abla paylaşımın iyi güzel ama islamiyet bölümü yerine başka bir yere atsaydın güzel :11: :11: :11: teşekkür ederim.[/GLOW][/span]
o an onun ne okuduğunu7 hanginiz biliyorsunuz? belki de ebu gureybte işkence gören bir kadının mektubunu okuyordu. ayrıca insanların arkasında o şekilde konuşmak size yakışmıyor.........
Hocaya kesinlikle benim bir lafım olmayacak ama, orada hocanın görüntüsünü kapatıp ellerinde mikrofonla halkı galeyana getiren maç amigoları gibi 2-3 kişiyi kınıyorum. İşte bunların İslamın yüz karaları.
istismar diye ben buna derim işte. :7:
Özellikle bu bölüme yazdım..çünkü İslamiyet adına yapılan her şey Allah'a ait değil. İnsanların acayipliklerini de görelim.. bu muhtemelen bir tarikat toplantısı ve doğru düzgün zikir yapan, yol gösteren tarikatlara da zarar veriyor böyle görüntüler.. bu tamamen bir show bence..
Fenerli bacım, doğruyu söylüyor. Yıllarca islam adına islamda yer almayan şeyler islam olarak gösterilmeye çalışılıyor. İslamda akıl dışı, mantık dışı, üstelik şova dönük birşey olmaz. Tasavvufa ben de inanıyorum. Ama maalesef bunların çoğu geçmişte kaldı. Şeyhlerin hayatını büyüklerinizden duymuşsunuzdur. Hepsinde kanaatkarlık, özveri, sevgi, merhamet vardır. Dünya nimetleri yoktur. Bir de şimdi tasavvuf ehli diye geçinenlere bakın. Aradaki farkı hemen göreceksiniz. İslamda yer almayan birçok şey islammış gibi gösteriliyor. Örneğin Siirt'te yaşayan hemşehrilerimiz, bazı hocalara "aracımı kasko sigortası yapmak caiz midir?" diye sorsunlar. Birçok hocadan "caiz değil" cevabını alacaklardır. İşte bu ve buna benzer hurafelerden kendimizi ve çevremizi korumamız lazım. En son din, en iyi din müslümanlık.