Azad tekrar siirt spora transfer edilirse takımımız kesin şampiyon olur.ocak ayında yöneticilerimizin harekete geçmesini diliyoruz.Azad kalitesinde futbulcu gelmedi siirteAZAD TRANSFER EDİLSİN
Printable View
Azad tekrar siirt spora transfer edilirse takımımız kesin şampiyon olur.ocak ayında yöneticilerimizin harekete geçmesini diliyoruz.Azad kalitesinde futbulcu gelmedi siirteAZAD TRANSFER EDİLSİN
AZAD ın siirt spor'a transfer edilmesinin imkanı yok arkdaşım AZAD hayatta bir daha siirt spor a gelemez niye diyeceksin geçen sezon maçları takip ettiysen AZAD siirt spor taraftarı ile bayağı bir tartışmalı günler yaşadı ve siirt spor tafatarına saldırıp küfür etti yönetim istese bile AZAD siirt spor taraftarından yana şanssız ben bunu bilir bunu söylerim....... :7:
o olayı hatırlıyorum seyirci küfür etti azad da karşılık verdi.Bunlar maçın stresiyle olabilecek şeyler arkadaşım.Ondan sonra yine taraftar azad'a sevgi gösterisinde bulundu yanılmıyorsam.Galiba bir sorun yok taraftarla ama yönetimle var mı onu bilemem
arkadaşım geçen sene küfür ettikten sonra korner kullanınce siirt spor taraftarının yüzlerine tükürdü AZAD ve maçtan sonra bir taraftarı ölesiye dövdü hiçte sevgi gösterisi filanda olmadı yani AZAD siirt spor ile anlaşamaz hem artık dananın kuyruğunun koptuğu noktadayız yarın iskenderun sporla bir kader maçımız var artık herşeyi unutup bütün siirt halkı bu maça odaklanmalıdır.. diyorum saygılarımla.. :1:
bencede siirt spor azadı transfer etmeli ama öncelikle bunun için para lazım bu da siirt sporda yok ne yapalım kaderimiz buymuş :9: :6: :6: