İzle Öğren: PDF Oluşturmak
DOC uzantılı Word belgesini veya herhangi bir dosyayı PDF dosyası yapmak için birkaç saniye gerektiğini biliyor muydunuz? Eğitim videosunu izleyin, öğrenin!
PDF dosyaları, hem güvenlik hem de paylaşabilme açısından oldukça kullanışlıdır. Peki bu PDF dosyalarının nasıl oluşturulduğunu merak ettiniz mi? Bu sorunun yanıtı, aşağıdaki eğitim videosunda saklı. Farklı metotlarla PDF dosyası oluşturmanın yöntemlerini, herkesin anlayabileceği şekilde detaylarıyla anlattık.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birkaç yöntemden biri de PrimoPDF adlı yazılım
İzleyin, öğrenin!
PDF oluşturmanın en kolay yollarını öğrenmek istiyorsanız, sizler için hazırladığımız eğitim videosunu izleyebilirsiniz. Başlamak için
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Videoyu bilgisayarınıza indirin;
Bilgi için: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hazırlayan: Hakkı Alkan
SDN [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]