[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=limegreen]logo-banner paylaşımlarım devam edecek...Bu yarışmada bende varım![/GLOW]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=limegreen]logo-banner paylaşımlarım devam edecek...Bu yarışmada bende varım![/GLOW]
[GLOW=limegreen]To Be Continued...(Devam edecek...)[/GLOW]
[GLOW=red] :8: :259: :5:[/GLOW]
gercekten hepsi birbirinden güzel tskler
[GLOW=limegreen]Eğer flash logo oluyorsa bir tane yaptım ne olur bakın bana fikirlerinizi söyleyin :18:[/GLOW]
[GLOW=red][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/GLOW]
karedeş güzel birşeyler yapya çalışmıssın eline sağlık devamını bekleriz...
[GLOW=red]benim logo tasarımlarım devam edecek[/GLOW]
[GLOW=limegreen]buda bir tane flash logo[/GLOW]
[GLOW=deeppink][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/GLOW]
nasıl olmuş arkadaşlar? :227:
vedo güzel bannerler ama sencede hep aynı değillermi biraz daha farklı şeyler yapmaya çalış bence eleştiri değil öneri okiş kardeş
abe kusura bakma bişey anlamdım ama genede tşkler