kimse alınmasın arkadaşlar :269:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sonnefes: aşkım bunların bizim çocuklarımız olduğuna eminmisin_?
xxxxxx:ewet bitanem.. ßak ne kadar bize benziorlar.. sadece ßirascık beyazlar. oda bizim ailenin genlerinde var.. :55:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Zircon: artık problem duymak istemiyorum. baştan programı sildirip kurdurtmayın..iice bakın öyle konuşun. seriali içinde abijjim yhaa
Sercii: abi ßrad pitt gibi saçlarıda dikip jöleledik..hala nie hiç bii kız bakmıo bana
Vedoo: bıktım bu işten yhaa.. onu mıncıkla bunu mıncıkla.. bare teki hatun olsa.. of Allahım offf.. neydi günahım ...
Eleman: Vedoo çok konuşma olm. parasıyla deilmi... alla alla. şişş bana bak kremleri iice sürmeyi unutma
Ela: veganın konserine de hazırım.. ohhh sonunda gidicem yaşasııınn:mesale: ya sınavlarda war aslında oturup onlara mı çalışsam. yok yok gidiorum.. o kadar saçımı başımı yaptırdım kaçmaz bu fırsat .
Devamını sonra yaparım şimdilik bu kadar :228: :228: