Siirtliler Board Meyhanede
Evet arkadaşlar, Siirtliler-board meyhanede senaryosunu sizler için hazırladım. Çok güzel olmasa da idare edin. İlk çünkü. Her şeyin bir ilki vardır değil mi? Basit oldu; ama daha sonra farklı senaryolar hazırlayacam. Evet senaryo başlıyor arkadaşlar: :204:
Meyhaneye gitmek için board anlaşır ve meyhaneye giderler. Meyhaneye gider gitmez Rohan hemen kasadaki bilgisayarın başına geçer ve kurcalamaya başlar:
Rohan düğündeki fotoğrafçıyı yani Koray3333'ü çok beğenmiştir ve ona:
-Koray3333 gelsene bi fotoğrafımı çek.
-Çekecek yer mi bulamadın?
-Ya bu aralar meyhaneci bilgisayarcıları pirim yapıyormuş. Reklamım olur hadi.
-Tamam tamam çekelim bari. Hadi poz ver meyhane fotoğrafçısı. :24:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rohan: Böyle ii mi?
koray3333: ii ii bozma çekiyorum. Çeeekkkkktiiiim.
Makinenin hafızasından bakarlar nasıl çıktığına.
Rohan: Bu fotoğrafı sitede yayınlayalım mı?
koray3333: Olur tabi neden olmasım meyhane bilgisayarcısı.
Rohan: Ama ben yayınlamam.
koray3333: Neden.?
Rohan: Ben yayınlarsam kendi reklamımı yapmış olurum.
koray3333: Tamam öyleyse ben Elem@n'a derim o yayınlar. Beni kırmaz. Hemşodur.
Daha bir sürü foto çeker ve müziğin başladığını görünce Koray3333 hemen makineyi Eleman'a teslim eder ve oynamaya gider:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Beyaz gömlekli olan koray3333 ve karşısındaki de Ela'dır.
Tabi oyun dışında olnlardan iki arkadaş Rohan ve Candy5 dir:
Rohan: gel gel Eleman çek beni.
Eleman: Ya tamam bırakmadın bi eğlenelim. Ben senin fotolarınla mı uğraşacam ya. Bana ne ben de oynamak istiyorum.
koray3333: Çeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk Eleman çeeeeeeeeeeeekkkkk. Rohan işte naparsın foto çekmese olmaz sanki
Eleman: Nerden aldım şu makineyi elime. Neyse katlanacaz. Çekiyorum Rohan. :31:
Eleman: Çektim çekitm.
Rohan: teşekkürler Eleman.
Rohan: Arkadaşlar bu yemekler şahane geliiiiiiiiinnnnnn. Duymazlar tabi. Mecburen mikrofonu kullanır.
veeeeeeeee..... board yemeğe gelir: :261:
Eleman(elinde sigara olan): Ya hep buraya gelelim baksanız hep ibodan çalıyolar. Bir kulunu çok sevdiimmmm.O beni hiç sevmiyoooorrrrr!!!!!
Ela (solundaki) Evet geldik gelmesine de söndürsen şu sigarayı. Bak millet rahatsız oluyor.
Eleman: Sen rahatsız oluyon. Karıştıma milleti.
Esmer gitarist(pembeli): Ya bırak içsin. Baba bana da versene bi tane.
Son nefes(Esmer gitaristin'in yanındaki telefonla konuşan): Ya bi sussanıza duyamıyorum.
Esmer gitarist: Telefondaki kim?
Sonnefes: Hiç ya Dolun@y kontör istiyo da. Kontörü bitmiş.
Rohan: tabi yemeği erkenden bitirmiş fotolarla uğraşıyor:
-bana göndersene Sonnefes. Bak kontör için başlık bile açtık.
Son nefes: Keşke erken davransaydın. Yolladım hepsini Dolun@y'a. Bende 1 kontör kaldı. Onla da çağrı atıyom millete.
Ela: Zircon neden durgunsun?
Zircon: Hiç ya aklıma KDVler takıldı ya.
Eleman: Boşver kdv yi madeveyi bak eğleniyoz işte eeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy(tabi sarhoş ne dediğini bilmiyor)
Garson: Beyefendi sessiz olur musunuz. Müşterilerimiz rahatsız oluyor.
Eleman: sanane nan. Biz burda içiozzzz. arkaaaaaaşşşşşşşşşşıııııııııııııımmmmmmmm
Garson: Beyefendi.
Zircon: Kes.
Eleman şarkı söylemeye başlar: bu gece barda gönlüm hovarda çalsın..................heeey..tey......hoo...uuu. ...
Zircon,Sonnefes,Eleman yan tarafa geçerler:
Zircon: ii oynuyor.
Eleman: ben de özledim ben deeee....... (sarhoş ya ondan)
Sonnefes: Ben de ben de yazık oldu kontörlere Rezil ettin Eleman yeter sus artık.
Sercii: Zircon doğru söylüyor. Güzel oynuyo walla. Helal be. Ayrıca Eleman sus ya rezil ettin kalkıp gidecem ama.
Arkadaşlar tabi oynayanı merak ettiniz. Resmi burda.
Senaryoda olan olmayan herkes fotoğraf çektirir.
Eleman yok fotoğrafta. Merak ettiniz değil mi nerde olduğunu. İşte Eleman ın son hali. O kadar içerse olacağı budur :110: