-
Kendime Kızıyorum
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kalakaldım o bıraktığın yerde gözyaşlarım ve doğumgünüm de verdiğin o oltu taşı tesbih elime yakıştıramamıştın yeniden gidip isimlerimizin baş harfini taşıyan anahtarlık almıştın ya hani o da yanımda. tesbihin her taşın da ismini anıyorum unutmak ne mümkün seni gülüm soluduğum havada zerre zerre gene sen varsın
ben unutmak istiyorum lakin kalbime söz geçiremiyorum buluştuğumuz o yer eskiden panayır yeriydi bana şimdi ise
bazen derdin ya bana; başını omzuma yaslayıp bir ah çekerdin içinden hergün seninle beraber olmak isterdim diye o sözlerin aklıma geliyor şimdi melek yüzünün ardına şeytanı yakıştıramıyorum aklıma geldikçe kendime kızıyorum
neden gittin o sosyete çocuğuna ne buldun onda kendi ağzınla derdin 'parayla saadet olmaz diye sen oldurmuşsundur inşallah
senden hiçbir zaman helallik istemem beni genç hayatım da hayata küstürdün diye kızmamda
belki böylesi hayırlıydı
verdiğin hediyeleri gömdüm buluştuğumuz o yere gülüm ve yanın da gözyaşlarımla büyüyen bir var
hayatın bütün güzellikleri senin olsun varsın bana zavallı gözüyle baksınlar
ama hiçbir zaman beni senin ağlattığın kadar ağlatmasınlar ...
-
derin duygular var..yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın..