[bt][S]işte süper bir slayt İzlemenizi tavsiye edrim
emeğe saygı bir teşşekürür fazla görmeyin lütfen
[/S][/bt]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[bt][S]işte süper bir slayt İzlemenizi tavsiye edrim
emeğe saygı bir teşşekürür fazla görmeyin lütfen
[/S][/bt]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şawuran selim bu slyt hazırlayın gercekten güzel ve harika olmuş eline koluna sağlık kardeşim bu konularda seni dah ilerde görüp senle gurur duymak isterim kardeşim slyt tı hazırladığın için tşk eder başarını dvamını diler hayatında başarılar diler umarım içinde yaşayan insan bunu hak edecek kadar akıllı ve bilincindedir fakat sana bi abi tavsiyesi sakın kendini gönül işine kaptırma sev ama kaptırma yoksa sen yok olursun bunu belki şimdi anlan biraz zor olabilir fakat zamn gelecekki bunu daha iyi anlayacaksın kardeşim belkide şimdi anlıyorsun fakat yine de kendine dikkat et selim başarıların devamı dilerim .
Doğan OĞUZ
abi sana olan saygım sonsuz ve bu sözlerninde dikkate alacam uyurdıgın için saol teşşekürler :19:
zahmet gosteripte paylasım yapan herkese saygılarr tsk ederimmm kendi adıma :4:
cevapladım ama acamadım yaww
@kartal56
dostum bu pps uzantılı aclmassa bunu power paint ile acman vr ondam sonra F5 e bsman yeterli :3: :19:
Tebrikler!
Doğan her güneşin sana mutluluk getirmesini...Batan her güneşin senden üzüntü alıp götürmesini dilerim!!!
Mutlu olmak herkezin hakkıdır yanlız mutluluğu uzaklarda değil kendi hayatında aramalısın.Geçmiş günlerin hatasını çekenler veya geleceğin kaygısıyla tasananlar hiçbir zaman mutlu olmazlar.Hayatın tüm güzelikleri senle olsun !!!
DıLeMıN