geLde Azad et beni ( Kusursuz Ask )
oLmamaLıydı son eLveda . asLında ben hic istemiyordum ayrıLmayı . severken böyLe iki yürek . kavusmaktı oysa tek diLek .dunya ya biLe sıgdıramadıgım sevdamı simdi kaybettim . eLimden kayıp gitti anıLar hic birsey yapamadım .
Bir gün yazacakmıydı bu titren eLLer , ayrıLık adına bir kac sayfa . MahfoLdu bu bü yürek gittigin gunden bu yana . GözyasLarım murekkeb oLmus kaLeme . kaLeminden ayrıLık döküLen Sevdasını ask kırıntıLarıyLa besLen . dert yanıyor sana bu asık divane ..
Bir sevdaydı bu uzaktan uzaga parıLdayan . kimine göre yaLandı bu sonu beLLi oLmayan . ama bize göre imkansızda oLsa sevmekti dogru oLan .
Mantıktı kimine göre gercegi gösteren ve yine mantıktı duyguyu yenemeyen . sendin mantıgımda duygumda gizLenen . yine benim seni kaLbimin en derininde besLeyen . Sensin Sensin Sen oLacaksın acıLarımı dindiren ..
Her anım kapkara, dönmüs geceye sensiz gunaydın diyemiyorum sabah dogan günese . cekiLiyorum odama sırf seni düsünmek icin . merhaba diyorum hayaLimde cizdigim resmine . günden güne eriyorum ama oLsun unutmak istemiyorum acı versende bu caresiz deLiye . resmine bakıp bi ah cekiyorum derinden .. agLıyorum bagırıyorum kimdi beni ayıran Kücüğümden
Bana bakan gözLer ve güLümseyen dudakLar . arasıra kızıp bagırmaLar . masumca karsımda gözLerini yumup uyumaLar . sigara dumanındaki hayaLi resmin , cektigim nefesin yarısı senin . kuLagimda hic dinmeyen sesin . yüregimde, derinimde sakLadıgım , gözyasLarımLa yüceLtigim cicegim . hissedip özLerken gözLerimden yas yerine kanLar dökerken . gözLerinin icine bakıp boguLmaLar .. iste bunLardır senden bana kaLan anıLar ..
Simdi söyLe imkansızım bunLar varken unutmak mümkün mü seni .
geL geLde bitsin bu acı Azad et beni ..
karanLıkLarda bırakma durmadan vurma soL yanıma . gör senin icin agLayan gözLeri . geLde mevLer acsın daLımda yaLnız bırakma bu yoLda ..
diLedim ALLAH`ımdan seni yazsın aLnıma ..