Selamün Aleyküm Canlarim!!!!
Valla ben bu resme bi$ey diyemiyecegim artik.....YORUMSUZ!!!!!! :13: :13: :16:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SELAM VE DUA ILE!!!!
Printable View
Selamün Aleyküm Canlarim!!!!
Valla ben bu resme bi$ey diyemiyecegim artik.....YORUMSUZ!!!!!! :13: :13: :16:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SELAM VE DUA ILE!!!!
resmi çizenin allh belasını versin
:13:
ALLAH'ından bulmuş zaten bu tür olayları yşamalarına rağmen hala dil uzatmaya ve her fırsatta hakaret etmeye cesaret ediyorlar felç az olmuş üstüne bi de kör olsaydı sürünseydi....
allah belasını versin,onu taş etsin,kör etsin, ne varsa kötü olan başına gelsin böle bişey yapılır mı yaa :13: :6: :13:
Resmi çizen kişi cezasını bulmuş dünyada birde ahirete saklananlar var
Allah bir çok insanın cezasını öbür dünyada verecektir eğer cezalar bu dünyada verilseydi hiç kimse günah işlemezdi
:13: :13:vay ben o adamın .... allah belasını versin allahımdan dilerimöle bi olay basına gelirki hemncik ölür valla bedua edecem kmse karışmasın bana : ) :13:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kaan_kaan
resmi çizenin allh belasını versin
:13:
[MARQUEE]TAKDİR-İ HÜDA KUVVE-İ BAZU İLE DÖNMEZ ÖYLE BİR ŞEM'A Kİ MEVLA YAKA ÜFLEMEKLE SÖNMEZ[/MARQUEE][MARQUEE] İSLAMİYET GÜNEŞ GİBİDİR ÜFLEMEKLE SÖNMEZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BUNLAR İÇİN CEHENNEM ATEŞİ BİLE KIZGINLIĞINDAN KÖPÜRÜYOR .... ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNNEM[/MARQUEE]
Bizim ALLAHımız Yeter Bize ..
La iLaheiLLaLah Muhemmeden ResuLLuLah...