-
SİZCE DOSTLUK NEDİR?
Sağlam bi dostunun olması kadar güzel bişey varmı yaa...
Ama gerçek dost.Olur olmaz her kişiye dostum diyerek dostluğun anlamını hafifleştirdiler.
Bana göre dost;
1-Belki 40 kere anlattığın bi sevincini her seferinde sanki ilk kez dinliyomuş gibi seni dahada coşturacak şekilde dinleyen,
2-Sürekli bi dertle,kafana taktığın-kuruntu yaptığın,üzerinde 10'larca senaryo yazdığın fındık kabuğunu doldurmayacak sorunlarla karşısına geldiğinde; seni dinleyerek teselli eden hatta görüşemediğin zamanlarda O'nu gördüğün zaman içini döküceğini
-DÜŞÜNDÜĞÜNDE- bile rahatladığın,
3-Konuşmadan sadece bakışarakda anlaşabildiğin,
4-Hayallerini paylaşabildiğin,O'nun hayallerinin gerçekleşmesini en az kendisi kadar istediğin,
5-Çok sevdiğin O'nunda sevgisinden emin olduğun kişidir...
Allahıma çook çoook şükürler olsunki benim böyle bi dostum var.İyikide var.Allah herkesede versin çünkü hava gibi su gibi bişey.
OLMAZSA OLMAZ...
-
DOSTUMAAA
BİZ KAHPE ALEMİN YOLLARINDA AHKAMKESENLERDEN DEĞİLİZ.BİZ NE ÇAKIR GİBİ RAJON NEDE POLAT GİBİ KELLE KESERİZ.BİZ SADECE DOSTLARIMIZI ALLAHINA KADAR SEVERİZ.....!
-
Ama gerçek dost.Olur olmaz her kişiye dostum diyerek dostluğun anlamını hafifleştirdiler.
evet burda son derece haklısın kardeş.
-
bence dost her şeydir birilerinin dostu olmadan önce kendi kendimizin dostu olmayı bilmeliyiz
dosta gelince tek kelimeyle arkana bakmadan her şeyini bırakabileceğin biridir...
-
DOST, sen birşey anlatmadan anlayandır.DOST, seninle bir olandır.. DOST, sen ağlarken ağlayandır.. DOST, yüreğini vermekten bıkmayandır DOST, araya mesafeler girse de unutmayandır..Gerçek dostlukların değerini bilmemiz dileğimle.. :71: