ARKADAŞAR ÖDEV VE TEZLERİNİZE BULMADA YARDIMCI OLMAMIZI İSTER İSENİZ BURAYA BİLDİRMENİZ YETERLİ EGER ELİMİZDE GELENİ BİRŞEY OLUR İSE MUTLULUK VE ZEVKLE YARDIM EDERİZ...
Printable View
ARKADAŞAR ÖDEV VE TEZLERİNİZE BULMADA YARDIMCI OLMAMIZI İSTER İSENİZ BURAYA BİLDİRMENİZ YETERLİ EGER ELİMİZDE GELENİ BİRŞEY OLUR İSE MUTLULUK VE ZEVKLE YARDIM EDERİZ...
valla bana kalırsa hapı yuttun. Bir ton öğrenci var. hangi birine bulacan merak ediyorum. :238:
:51: Ablam Bu İşin Çaresine baqar Abii :D MErak Etme :228: :19:
:237: hadi bakalım hayırlı olsun
öğrenciler yakında sunmaya başlarlar :8:
Onlar yardım istemeyi bilirse bizde seve seve yardım etmeyi biliriz sayın admin kardeş...
:66: Haklısın Valla Ablamm :) :71: :248:
merak etmeyin arkadaşlar gerektiği zaman size yardımda bulunup elimden gelen yapacam. :68:
duyarlı bir yaklaşım hayat vot 56 hocamda destek vereceğini belirtmiş
bence bu işin üstesinden gelebilirsiniz ama üyelerimizinde sizin vaktinizi boşa değilde gerçekten işlerine yarayacak ve birşeyler ögrenecekleri konularla meşgul ederlerse hem verim artacak hemde burası küçük ve güzel bi arşive dönecek şimdiden ileride yapacağınız güzellikler adına teşekkürler ...
iyi geceler bugun bi öğrenci benden türkiyede hayvancılık konulu bir dönem ödevi istedi.ama bulamadım bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz?
tamam ben o konuya bakacam yarın öğretmen arkadaşlarıma söyleyecem bi çaresine baktıracaz. ama öğrenci kaçıncı sınıfta onu bileyim onunseviyesine uygun bir şey bulalım daha iyi olur