[Youtube]0IQc7MF5BB4[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adamın Şarkıda Oynadıgı Oyuna Bakın...
Kürt Müydü bu adam :(( Şok oldum Ya....
O Şarkı ve Oynayış Şekline Bakın...
Printable View
[Youtube]0IQc7MF5BB4[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adamın Şarkıda Oynadıgı Oyuna Bakın...
Kürt Müydü bu adam :(( Şok oldum Ya....
O Şarkı ve Oynayış Şekline Bakın...
Türünün araştırıldığı fakat yakın gelecekte sonuç alınamayacağını düşündüğüm birisi,dünyada cehennem azabı bununki.. :205:Ajdar ın tahtaları seyrek dizildiğinden dolayı tahtalar arası hava sürkülasyonu ceryana yol açmakta.Düz kontak yapamadığı için lütfen çok rica edicem onu böyle kabul edin. :262: :262:
salaklıkla zekiliğin buluştuğu noktada ortaya çıkan kişi ajdardır bence acaba kendini izleyince ne düşünüyo merak ediyom :27:
yeni nesil life is a rollercoaster. umarım sonuncusu olur.
ya kendini türkiyeye mal olmuş felan sanıyo bitsin bu işkence ajdar Allah aşkına Türkiye'yi terket ya...ya da sus..vıcık vıcık bi adam ya. :244:
Abla - Abi :)))
Ajdar Medaynın Oyuncagı bence..:(
yaw ondan star Olmaz....
-Anne ben okuycam, mühendis olucam.
-Ne mühendis mi aman oğlum sakın, bak ajdar mühendismiş sende mühendis olup böyle olacağına git pazarda limon sat yavruuuumm. :)))
üzülüyorum onun adına.......yazık Allah uyandırsın.bizim halkımızda gaz verip arkasından gizli gizli gülüp nasıl bir günaha ortak olduklarını bilseler keşke.umarım hepimiz uyanırız.umarım.. :61:
waaoowww işte benim starımmm ajdara laff yokkk
O BİRR HİPERSTARR
amma matraksın ha en iyi cevap senden :248:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
waaoowww işte benim starımmm ajdara laff yokkk
O BİRR HİPERSTARR
ArkadaşLar doğru söyLüyorsunuz ama Bugün hangi kanaLı açsan bir ajdarLa karşıLaşırsın.. yani demek istediğim ekrandakiLer çokmu ajdardan iyide çıkıp sanat yaptıkLarını söyLüyoLar...eee nihayetinde ajdarda onLardan biri :11:
bence bu adam mümkünse bir daha değil kürce mümkünse hiç bir dilde sarkı söylemessin
bu adamı dinleyene yazık.