[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi
Personellere baktım da sitede emeği geçen
Serdar GÖKER
Matematik Öğretmeni
Satranç Kulübü Rehber Öğretmeni
9 Resim Sınıfı Rehber Öğretmeni
var ve bir de site yönetimi tarafından iyi tanınan bir hocamız var: Umut Ulas...
Site html tarzında yapılmış ve baya emek harcanmış. sitede emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin de siteye emek vermeleri için fırsat verilmesi veya teşvik edilmesini diliyoruz.
hım gsel bi site :267:
güzel bir gercekten çok emek vermişler rohan abinin dediği gibi html üzerinde calişmişlar.. tsk eedrim
emek harcanmış haklısınız.
ama bence bilgisayarda times new roman dan başka fontlarda var. onlar da kullanılabilirdi.
ayrıca serdar göker'in kendi sitesinde de başka sitelerden menü resimlerini adı bile aynı olmak kaydıyla kopyaladığını görüyorum.
önce: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresine tıklayın.
ör: sol üstte "Gezinti Çubuğu" yazan yerin arka planı ünlü epitim portalı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]'un sol üstündeki resimdir. sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz iki resmin de adının bile aynı olduğunu görürsünüz.
çalışmak güzel ama kopyalamak güzel değil. emeğe saygılı olmalı.
bunu senden duymak ilginç
:56:
site iyi derecesine çok yaklaşmış idare eder derim ben...
fazLa emek harcanmamış gibi görünüyo kopyala yapıştır durumu :S ne dersn rohan?
siteyi kuranLar burdan Destek isteseLerdi Eminimki 3 tane WeßMasTer yadımCı Olurdu :D .... kimden bahettiğimi biliyon :D