siirtliler-vadisi forum sinamalrda
Siirtliler-board: Mesaj hazır mı?
ROHAN : Hazır.. konu hazır mı?
i Siirtliler-board: : Hazır.. mesajı görelim
ROHAN : Olmaz önce konuyu görelim
Siirtliler-board: : yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra
----------------------------------------------------------------------------------
SONnefes : Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım Esmer_gitarist banlansam da beni sevecek misin
esmer_gitarist : SONnefes lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan
SONnefes : Olmaz esmer_gitarist bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime
esmer_gitarist : SONnefes naaayırr naayırrr nayırrr olamaz&.
Hümanist : Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor.
MaSiWa : Biz sızalım abi oraya
Hümanist : Olmaz MaSiWa. ellerindeki silah çok tehlikeli..
MaSiWa : Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zircon : Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın seni yönetime bildirecem
eylül e : Abi valla diğer forumdan zorladılar. Üyeliğin elimizde banlarız dediler.
Zircon : bana söylendi reklam yapıyormuşsun. Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!!
------------------------------------------------------------------------------------------
"SeRCii": siz topice arka kapıdan girin. Biz donence_005 le ön kapıdan dalacağız.
SerAp : Tamam abi banı evden getireyim hemen geliyorum.
"SeRCii": Aman dikkat et rengini belli etme.
SerAp Tamam abi içeriye mavi olarak giricem.
-----------------------------------------------------------------------------------------
SONnefes: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarınıkırarım ulann!
"SeRCii": Abi orada yengenin olduğunu vallaha bilmiyordum.
:SONnefes: Yanlış yaptın "SeRCii": .Yanlış!
"SeRCii": Abi yapma dur. kulun kölen olayım
SONnefes:: Bannnnnnnnn!!! Banladığım kişilerin üzerine fatiha okurum El Fatiha
--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
emrerojava : Aha geliyor, kaç ula gundi kaç&
qadirjan : Dur abi reklamları düşürdüm
emrerojava : Bırak lan reklamı manyak mısın
basbeLasi: Kaçmayın huleyyn savulun battal gazi geliyor&
emrerojava : Yakalandım abi beni bırak git ühühü abi valla beni zorla üye yaptılar
basbeLasi:: kim yapt leynn çabuk söyle yoksa beynini dağıtır tavukların önüne atarım.