merhaba arkadaslar benim bilgisayarin C:5gb ve D:140gb ben C yi nasil buyuturum lutfen bana yardimci olurmusunuz tesekurler saygilar Slice :6:
Printable View
merhaba arkadaslar benim bilgisayarin C:5gb ve D:140gb ben C yi nasil buyuturum lutfen bana yardimci olurmusunuz tesekurler saygilar Slice :6:
windovsu yeniden yüklemeniz gerek
formatlamanız gerek yanii pc yii
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu programlada yapabilirsin istediğini.[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Partition Magic Windows server 2003 hariç bütün windows işletim sistemlerinde, os/2 ve linüx işletim sistemleri için harddisk
üzerinde bölme, bölüm boyutu değiştirme bölüm silme
ve formatlama işlemlerinizi çok kısa sürede halletmenizi sağlıyor.
Özellikle büyük boyutlu harddisklerde fdisk ve format işlemleri çok
uzun zaman almakta, bu program sayesinde 1-2 dakika
içerisinde bitiyor. Ayrıca bölümleri gizleme seçeneği de mevcut...
Evet Serap doğru Programı sunmuş
Partition Magic (Parteyşın Mecik)
bununla istediğiniz kadar sürücü oluşturabilir ve büyüklük küçüklüklerini ayırabilirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evet serap hanım doğru programı sunmuş ama! dikkat edilmesi gereken bişey var hardiski bölerken yada herhangi bir bölümü büyütürken elektriklerin kesilmemesi gerekiyor yada bilgisayara reset atmamak gerekiyor yoksa hard diskinizin yenilenmesi gerekecek :)
sen format atıp c ile d yi ikye böl o programlar fayda etmez.
dostum sana kesinlikle katılmıyorum benm 12tane pc wardı we ben partition magic programını kullanıyordum senn sölediğin yöntem sabit disklerdeki bütün verileri siler ama bu programda öle bir sorun yok çok kullanışlı bir program city dediği gibi elektirik we resetleme HDD i yakar we o HDD kullanılmaz hale gelir...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : melek56100
sen format atıp c ile d yi ikye böl o programlar fayda etmez.