Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ...
Printable View
Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ...
YAşaMAk; oNuRunLa nAmUsUnLa uLuSaL KimLiĞinLe ŞeReFLicE YaŞaMakTır...
nE tÜrKiYe nEdE tÜrK dÜşMaLıĞı yApTıK.. aMa biZ sAdEcE dEmOkRaTik bAğImSıZ biR üLkEniN DüRüsT KÜRTLERİ oLaRaK yAşAmAk iStEdiK...
AmA bUnU biZe yAsAK eTmEK iStEyENLeRe iNaT..
İnAdInA KÜRT İnAdInA MÜSLÜMAN İnAdInA inSaN oLaN tÜm iNsAnLaRı SaYgIyLa SeLaMLıYoRuM
GüzeL SignatürLerin var Afferim :) :10:
Üç yasak rengi seviyorum ve yasak bir alfabeyle yazıyorum şiirlerimi .Anarşist çiçekler kokluyorum ,Devlet sınırlarını ihlal eden kuşalara yardım ve yataklık yapıyorum ,Umudun probagandacısıyım ,Bütün sözcükleri örgütlüyorum . Artık halkların değil Aşkın şarabın ve sevginin ayaklanması var ilk eylemde sınırdışı Oluyorum bana gözlerini yurt Eyle Mültecin olayım KENDİ ADINA BANA BİR KİMLİK ÇIKART BEN BİRAZDA SEN OLAYIM
Séñí Ñé Kádá® ÖzLédím ßír ßiLséñ Hé® Äk$ám İçíYórúm ¬FéS PiLsEÑ @B
£n ALaCa KaranLıqı S£vm£m Ya G£c£ OLmaLi Ya Da Gündüz.KurSun D£diqiN Ya NamLuDa DurMaLı Ya Da Yür£kt£n VurmaLı.ßayrak D£diqin Ya K£sk Sur Z£r OLmaLı Ya Da ߣD£n£ K£f£n OLmaLı İnSan D£diqin Ya KahtaLı OLmaLı Ya Da Daqa Cıkan G£riLLa OLmaLı H£vaL D£diqin Ya Kürt OLmaLı Ya Da Hic OLmamaLı
Savaş çağrımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımızı almak için başka eller uzanacaksa,
ölüm nereden gelirse gelsin, hoş geldi, safa geldi
Terketmedi sevdan beni,
Aç kaldım, susuz kaldım,
Hayın, karanlıktı gece,
Can garip, can suskun,
Can paramparça...
Ve ellerim, kelepçede,
Tütünsüz uykusuz kaldım,
Terketmedi sevdan beni
MEM U ZİN'NİN YÜCE AŞKI ŞAHİDİM OLSUNKİ DÖKÜLEN HER GÖZYAŞIMDA SENİ BİRAZ DAHA SEVECEĞİM VE DİCLE SEBEBİM OLSUNKİ SEN UMUDUMUN BİTMEYEN TÜRKÜSÜ OLARAK KALACAKSIN.........
Kimilerine göre kralız , kimilerine göre yalanız , herkes işine baxxsın biz falan filanız....