SENİ SEVİYORDUM HABERİN YOKTU
sana uzak kentlerden birinde ,zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneş,i onca zamanın üstünde eskimiyen bir düşüncesin şimdi, insan her gün anımsarmı aynı gözleri ?seni seviyordum ve senin haberin yoktu. gözlerine bakıyordum, uzaktan herkesten başkaydı işte güldüğün zaman yukarı bakardın, yukarıya kalkan başın ve gülen gözlerin vardı. sen bilmiyordun ben seni seviyordum .kalmime sığmıyordu aklımdan geçenler, duvarlara vitrim camlarına ,kaldırımlara çarpıyordu geri dönüyordu çoğalarak senin sesini duydugum masalarda erteliyordum herşeyi herşey erteleyişim oluyordu .kalp agrısı oluyordu mevsimler degişiyor ve büyüyorduk dönemeçler geçiyor köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyortuk.... cesurduk ufuk çizgisi maviydi gün batımı turuncukırmızıydı karanfiller seni seviyordum senin haberin yoktu. sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun .sonra herhangi biri oldun bütün sevinçlerim bittikten sonra yagmurlar yagdı martın akşam serin havalarında derken ,senin gözlerini özledim gözlerin bana inat yine yorgun kalbimi açıttın her zamanınki gibi degiştik sanıyordum ve sen yine b ilmiyordun şimdi bunları anlatsa birileri kim bilir yada boş ver bilme en iyisi...B.B.Y.