Onunla birlikte olmak için ya da o istediği için yapabileceğiniz en büyük şey nedir? Hadi aşk için yapabileceklerinizi bizimle paylaşın!..
Printable View
Onunla birlikte olmak için ya da o istediği için yapabileceğiniz en büyük şey nedir? Hadi aşk için yapabileceklerinizi bizimle paylaşın!..
Aşk beyinde yaratılan geçici süreli halüsünasyondur. Karşı tarafı olağanüstü, ulaşılmaz veya mükemmel görmektir. Kısacası beyninde kendi yarattığına tapma halidir. Benim aşık olduğum insan bu değildi veya değişti denmeside yalandır. Çünkü aşık olunan kişinin karakter özellikleri değişmediği halde, aşık olan zaten kafasında yarattığına aşık olmuştur. Aşık oluna kişinin reel kişiliği ancak aşk geçmeye başladığında yapılabilir. Sonuç olarak aşk bittiğinde gökdelenden yere kafaüstü çakılmış bir insan kalır :)
Aşk İçin Aşık OLurdum..
aşk için ülkenin bir ucundan öbür ucuna giderdim hemen
aşktan aşka fark var
aşkta yemin geçerlidir ben yemin eetiğim kişiden başkasını sevmem bi ömür boyu yapaçağım bu sadece aşk için yeminimi bozmam ve başkasıyla beraber olmam...
aşk için yapabilceğim herşeyi yapmaya çalışırım....(ama gerçekten seviyorsam ve seviliyorsam!!!!)
hiç bir şey yapmam bir kere oldum bir daha allah göstermesin aşkın yüzüne bile bakmam