-
BüYüKLüK
SeLam arkadaşlar ben fanatik bir Fenerbahçeliyim hiçbir maçını kaçırmıyorum aklıma takılan şu acaba buyukluk nedir Fenerbahce bu sene Futbolda lig lideri ve Avrupada en cok ilerleyen takım Basketbolda euroligde oynadı ve averajla 2. bence şampiyon olcak bayan basketbol bayanlar eurolig voleybole kurek boks aklınıza gelecek her spor dalında bu sene ya lider yada iyi bir yerde ve hala bazıları Fenerbahceden buyuk olduklarını iddia ediyorlar bence büyüklük budur her dalda sportif basarı sadece bir dalda değil ve Turkiyede hiçbir takımın onumuzdeki 20 yıl içinde erişemeyeceği bir kurumsallaşma büyüklük budur boyle buyuk bi takımın taraftarı oldugum için gurur duyuyuorum... HeR ZaMaN HeR YeRDe En BüYüK FeNeR...
-
ben bir fenerli olarak söyliyorum para kimdeyse buyük odur para fenerde olduhuna göre tabiki en büyük o olacak galatasarayın beşiktaşın tırabzonun olacak halı yokki
-
PARANIN OLMADIGI YERDE BÜYÜKLÜK OLMAZ ŞİMDİ BANA DİYCEKLER GECEN SENİ CİMBOM PARASIZ İKEN ŞAMPİYON OLDU ONUN NE DEDNİ FENERBAHCENİN COK FAZLA GÖZ TOKLUGU BAŞKADA Bİ NEDEN YOK BENCE AMA BU YIL HERKEZ GÖRECEK ÖYLE BİŞEY OMYACAK CÜNKÜ FENERBAHCE BU YIL DAHA Bİ FARKLI
-
para değil
Gecen sene 17 takıma karsı savasıp 2. olduk bence gercek sampiyon bizdik bunu adnan aybaba bile soledi belkide hayatta soylediği tek dogruydu bozuk saat bile gunde 2 kez dogruyu gosterir misali :)))
-
:1:
büyük değilde güçlü ve zengin bi kulüp diyelim
aklı başında hareket ettiği sürece engel tanımaması normal