Arkadaslar bu konuya herkesin katılmasını rica ediyorum sizce Siirtimizin sorunları ve çözümleri ne Belediye iyi çalısıyomu sorunları dinleyip halledebiliyormu Siirtimizin için herkes bişey yazsa sevinirim...
Printable View
Arkadaslar bu konuya herkesin katılmasını rica ediyorum sizce Siirtimizin sorunları ve çözümleri ne Belediye iyi çalısıyomu sorunları dinleyip halledebiliyormu Siirtimizin için herkes bişey yazsa sevinirim...
belediye siirte bakmata yetersiz gereken ilgiyi göstermiyorlar daha yoolda gezen hayvanlara sahip çıkamıyorlar bu memleket böyle gelişmez gelişemez.. :242:
Öncelikle Siirt caddelerinde ineklerle yürümek istimeiyorum.Bu inekleri kaldırıp götürsünler.Çöpler hafta bir iki kez boşaltılıyo çöp kokuları içinde yürümekten bıktım valla.Çevreye grerekli önemi versinler yeter !!
ee malum seçim yaklaştı tabi çalışacak.
ama fayda etmez bu saatten sonra.
o ne yapsa da efyel kulesini dikse de
taşı toprağı altın yapsa da bilirim ki bu başkan bir daha yalvarsa da olmaz.
o koltuğa oturmaz.
denız yıldızı bende aynen sana katılıyorum çok güzel söylemıssın bıravoooo.....
TIKLA >>>
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
GEÇEN HAFTA PAZAR GÜNÜ YAPTIĞIMIZ PROGRAMA YETKİLİ DENİLENEBİLECEK KİMSE KATILMADI NE YAZIK Kİ..AMA YİNE DE GÜZEL GEÇT..GÜYA BU AKŞAM YAYINLANACAKTI TEKNİK BİR SORUN OLDU.ARKADAŞLAR CUMARTESİ AKŞAMI İZLEYEBİLİRSİNİZ UMUDA YOLCULUK PROGRAMINI.HERKESE SELAMLAR.ZEYNEP TOPAL
Teşekkürler Zeynep Hanım ama nasıl izleyeceğimiz konusunda bir fikriniz var mı?
Bölgesel Tv olduğu halde Siirt'ten seyredemiyoruz da :(
Siirt'e hangi sorunlar aşıldı ki sorunlardan bahsediyorsunuz?
Siirtin sorunlarını Yönetimin değişmesi kısa ve öz
abi siirtdin sorunlarını saysam bitmezki bilmiyorum hangisinden başlayayım