Yeni doğmuş akvaryum balğına yüzme öğretecek yetenekli elamanlar aranıyor.Tercihen dalgıç olmalarıdır. :D
Okuma yazma bilmeyen önemli evrakların imzalatılmasında kullanılacak elaman aranıyor.kör olması tercih sebebidir. :D
Kitabevinde çalışacak, gelen kitapların doğru yazılıp yazılmadığını kontrol edecek, türkçesi iyi eleman aranıyor. :D
Dizi çekmek için yanık sesli, bol kıllı maço, hırbo vede kıro türkücüler aranmaktadır. Çok iyi tokat atmasını bilmelidir. :D
Izun boylu sarışın sekreter aranıyor. :D
İŞ ARAYANLAR
12 yıllık deneyimli yankesiciyim sulukulede beni tanımayan yoktur. Tövbe ettim kasiyer olrak iş arıyorum. :D
Edebiyat fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim, terbiyesiz, edepsiz çoçuklara terbiye dersi verilir.10 gün içinde süt dökmüs kediye döner. :D
24 yıllık genelev patroniçesiyim artiı bu işleri bıraktım gençleri eğitmek istiyorum. Gerdek gecesi dersleri verilir. :D (pes diyorum buna)
18 yıllık yeminli mali müşavirim her türlü yemini ederim. Kitabımın üstüne, şerefimin üstüne farketmez yeterki siz isteyin. :D
Emekli posta güverciniyim, yolsuz kaldım paraya ihtiyacım var. Her türlü kargo işlerinizde 24 saatte eve teslim. :D
SATILIK KONUTLAR
14 yıldır içinde kimsenin yaşamamış olduğu satılık perili köşk. Evde perilerle iyi geçinirseniz başka sorun yok. :D
9.5lik depremde temeli çökmüs, merdivenleri yıkılmış, tek tuğla üzerinde duran, sapasağlam taş gibi daire. :D
İstanbul kadıköyde cadde üzerinde, genelev karşısında muhteşem manzaralı kiralık daire. Dürbün müesesenin armağanıdır. :D