-
baba tripleri
1-kimden izin aldın?
2-bu evde yaşadığın sürece benim kurallarıma uymak zorundasın
3-ne parası? git çalış eşşek kadar adam oldun ben mi bakıcam sana?
4-ben senin ya$indayken .... ile ba$layan 3546 cümle
5-bu saatler evde ailecek olabildiğimiz saatler, arkadaşlarınıza söyleyin bu saatlerde telefon etmesinler
6-ben bütün gün sizin için çalışıp yoruluyorum, akşam ölmüş bi halde eve geliyorum bi masa hazırlanmamış
7-sofrada konuşulmaz
8-bu ne laubaliyet? ben senden bilmemkaç yaş büyüğüm!
9-evde ve işyerinde sigara içme kardeşlerine kötü örnek oluyosun
10-burası benim evim
11-18 yaşından sonra ne halt ederseniz edin ama 18 yaşına kadar ben ne dersem onu yapmak zorundasınız
12-eve arkadaşlarınızı çağırmadan önce nezaketen de olsa bi haber verseniz olmaz mı? burası otel değil istediğiniz gibi kullanamazsınız
13-telefon hayat hikayesi anlatmak için değil, önemli bişey varsa konuşur kapatırsınız
14-suyu az aç, ışıkları söndür, bedava diil onlar
15-o internete o kadar tutkuyla bağlısın ki gözünün önünde top patlasa umrumda olmaz
16-bu yaşa kadar size ben baktım, artık siz bana bakıcaksınız
17-kardeşlerinden sen sorumlusun, en ufak hatalarında ben seni bilir seni tanırım
18-bu saatte nerden geliyosan buyur oraya git
19-odandaki telefonun faturasını ve yaptığın bütün şahsi harcamaları sen ödiyceksin
20-bir aile birliğimiz yok ki...kimkime dumduma, gelen odasına çekiliyor, eve saat kaçta dönüldüğü de belli değil
21-hava kararmadan evde olunucak
22-ben seni istemedim, seni anan doğurdu
23-ne o öyle karagöz gibi boyanmışın yine
24-o kadar nankörsünüz ki, bu yaşa kadar size bakan, okutan büyüten insana bile karşılık verebiliyorsunuz
25-sizin kendinizden başka hiçbişeyle ilginiz yok ki, varsa yoksa ben ben ben, böylesi bencillik nerde görülmüş? bi kere de baba nasılsın bi ihtiyacın var mı diye sorar insan..
26-sizin çocuklarınızı da görücem ben, bakalım onlar sizin bana yaptığınızı size yapınca neler hissedeceksiniz
27-bu kadar keyfi hareket edilmez ki? sanki okullar bitmiş, diplomalar alınmış, meslekler kazanılmış...
28-ben falanca şeyi yapamadım, siz yapın diye uğraşıyorum ama kimin umrunda?
29-sizin zamanınızdaki olanaklar bizde olsaydı ohooo, ama siz hep hazır yemeye alıştınız...
-
çok doğruuu hep aynı laflar artk bıktıkk
-
paylaşımın için teşekkür ediyorum.
-
Fıkra mı bu :D
ii ögütLer ama kimin umrunda .