[GLOW=deeppink] ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE BEBEĞİM
BAŞKALARININ OLACAĞINA EL BENİM BİTANEM OL
GEL BENİM HERŞEYİM OL
BİLİYORUM ÇOK SUÇLUYUM,GEL AFFET BENİ
GEL SON DEFA CANSIZ BEDENİMDE
BU ERİYEN YÜREĞİMDE
ATAN KALBİM OL[/GLOW]
Printable View
[GLOW=deeppink] ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE BEBEĞİM
BAŞKALARININ OLACAĞINA EL BENİM BİTANEM OL
GEL BENİM HERŞEYİM OL
BİLİYORUM ÇOK SUÇLUYUM,GEL AFFET BENİ
GEL SON DEFA CANSIZ BEDENİMDE
BU ERİYEN YÜREĞİMDE
ATAN KALBİM OL[/GLOW]
Aşkın oyun olmadığına inanırsan bir gün,
Yoluna yüreğini koyanları unuutma,
Çabalamak sevmene yeterse, seni seven kalpleri kırma.
Boyacı köyde kanlı bir aşk cinayeti...
Adam Durakta otobüs beqler. gelin arabası gelir durur lokantanın ününde. Gelin, Damat Ve üçte adam iner arabadan girer lokantaya...
Adam Geline baqar Bir süre sonrada Gelinin gözleri kilitlenir adama...Yemek biter kalkarlar. Adam duraktan çıkıp gelinn yanına gelir. elini tutar Seni Seviyorum Der...Gözleri açıktım ama ıslak. Sonun başlangıcı gibidir gözleri. Tekrar eder Seni Seviyorum Nolur gitme...Gelin adama baqar. Sonun başlangıcını gömüştür. Gülümser yinede. Yinede iki damla yaş süzülr gözlerinden yanaklarına kimseler görmez. Adama döner. Daha bir sıkar elini sıkar adamın. Çok geç der çok geç kaldın bende seni seviyorum der ama geç kaldın...Bu diyalok kimine göre uzun kime göre ise kısacık sürer. Adam Elini Cebine Sokar Bir Silah Çıkarır. Bir gül uzatır gibi sakin uzatır geline. Seni Seviyorum Seni Çok Seviyorum Nolur gitme... Gelin gülümser Sonunda Sonu Gelmiştir artık. Geç kaldın Çok Geç kaldın der. Adam tetiği Çeker... :(
Gerçekten Çok dokunaklı bir hikaye... :( Geç kalmak... veya Sevdğinin hiç olmaması... :(
[GLOW=deeppink]Geç kalmakkkk [/GLOW] :265:
:108:
ELİNE SAĞLIK
teşekkürler arkadaşlar
ellerine saağlıkk güsel
zircon yazdığın hikaye çok acıklı