Siirtspor bugün sahasında konuk ettiği Gaskisporu 5-0 yenerek kümede kalma umudunu ilerki haftalara taşıdı.. Maçın basından sonuna üstün bir futbol ortaya koyan Siirtspor ilkyarısını 2-0 önde götürdügü maçta 5-0lık farkla sahadan ayrıldı...
Printable View
Siirtspor bugün sahasında konuk ettiği Gaskisporu 5-0 yenerek kümede kalma umudunu ilerki haftalara taşıdı.. Maçın basından sonuna üstün bir futbol ortaya koyan Siirtspor ilkyarısını 2-0 önde götürdügü maçta 5-0lık farkla sahadan ayrıldı...
valla Cıkması mucize ama allahtan Ümit Kesilmez .! keske Önceki Maclarda böle GalibyetLer aLsayDi... Yinede Siirt Spor Sen bizim HerseyimizSin .! :243:
Kendi sahasında en başarılı 2. takım sahamızda oynadıgımız son 2 maçtan puan çıkarabilirdik ama olmadı sağlık olsun bence hala şansımız var başarılar...
SİİRTSPOR GoinG To 3.Lig ... 5-0 aLmısss 10-0 sahamızda oynadıgımız kactane maca gittim adamLar saLLamıordu bıle macı ... Sımdı 5 goL atmıs neYe... yazIK oLDu Sadece Siirte..
beni Pollyannacı sanacaksınız ama bu 5-0lık skorun bir anlamı var.GASKİ basit bir takım deil.Biz haftaya düşmesi garanti olan Cizreyle Gaski de sahasında lider Kahramanmaraşspor ile oynuyor.Cizreye teşvik verip maçı almak zor değil.Maraş ta en az bir beraberlik alırsa.son 2 maça 4 puan farkla hatta 3 puan farkla girebiliriz.Bunu buraya yazıyorum.neler dönüyor bizim grupta allah bilir.Ben bu hafta öncesi lügde kalmamızın güç olduğunu düşünüyordum.Şimdi ise Gaski yi düşürebilirler.2li averaj da biz üstün olduk.ilk maçta 2-1 yenilmiştik sanırım.Bu maçta 5 tane salladık.Bakalım ne olacak.Umarım umduğum gibi ligde kalırız.
Bizim kalan maçlarımız.
Cizrespor-Siirtspor
Siirtspor-Hatayspor
İskenderun D.Ç-Siirt
GASKİ nin kalan maçları
GASKİ-Kahramanmaraşspor
GASKİ-Cizrespor
Hatay-GASKİ
2 takımın kalan son 3 maçında bir ilginçlik var.2 takımda Cizre ve Hatay ile oynayacak.Özellikle Cizresporun nasıl oynayacağı çok önemli.Eski ilçemiz olan bir bize kazık atmaz sanırım.Bu hafta maçı verseler.Haftaya Gaskiye bir çelme atabilirler.neden olmasın.Hiç olmayan şey deil.Teşvik primi olmuyor mu sanılıyor.Teşvik priminin babası yapılıyor.Ve benim Siirtin ligde kalabileceği ile ilgili bir umudum oluştu.Bu 5-0 boş bir skor deil........bakalım ne olcak
sadece ligden düştük işte bu kadar :273:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MeTaLLiCa
SİİRTSPOR GoinG To 3.Lig ... 5-0 aLmısss 10-0 sahamızda oynadıgımız kactane maca gittim adamLar saLLamıordu bıle macı ... Sımdı 5 goL atmıs neYe... yazIK oLDu Sadece Siirte..
AYNEN KATILIYORUM....
Cizreden aLırız macı is Dç. de eskı ßi siirtsporlu ve siirtli oynuor hatay zaten garantilemis Ama ya gasKi de aLırSa tüm macLari.. ?
zor ya cok zor üzLdüm aciKCasi..
Ohh Bee Maç Almışzz Tebrikler SİİRTim :)
düşmeme oranımız biraz daha artı inşllah düşmeyiz