win......dll silinmiş diyo internete giriyorum ama bişey indiremiyorum iexploreyi yükledim baştan olmadı neyden kaynaklanıyo sizce nasıl çözüme kavuştururum
Printable View
win......dll silinmiş diyo internete giriyorum ama bişey indiremiyorum iexploreyi yükledim baştan olmadı neyden kaynaklanıyo sizce nasıl çözüme kavuştururum
Bendede 1 Hafta Öncesine Kadar Öleydi En Son Çare Olarak Format Attım Sende Atarsan Herşeyden Kurtulursun :19:
Valla haklısın şimdi gel bilgisayarcıya 20 Ytl ver işin yoksa aslında format atmayıda biliyorum cd de var ama hata veriyo anlamadım neyden olduğunu mecbur yaptıracaz artık
son durum nedir
format mı attın, hata devam ediyor mu
ağa valla yeni bi hesap açtım olduda şimdibaşka bi sorun var windosunuz kopya diyo bide format atamıyorum sürekli hata veriyo anlamadım ama nte giriyo dosya indiriyo nese böle idare edelimAlıntı:
ALINTININ YAZARI : RoHaN
son durum nedir
format mı attın, hata devam ediyor mu
:19: pm atacam takip et
eyvallah rohan abi teşekkür ettim işime yaradı şimdi bilgisayar geç açılıyo ne yapmmam lazmım başlat: regedit yazdım ara var run yazdım bilgisayarla açılan programları sildim halen geç açılıyo avg antivirüsten olabilirmi yoksa başka bişeydenmidir.