-
anılar süper yeni
Büşradan kuzen maçı
kuzenimin uykusu biraz ağırdır neyse bır gün bunlara yatıya gittim gece yan yatakta yatan kuzenimden ses geliyordu baktım yorganı tepmeye basladı arada bır gol dıye bagrıyor tam ıkıncı golü atıyordukı yorganı havaya ucurdu gol der demez yorgan basına geçti ayaklarını sallamaya basladı arada bir laan noluyo laaaaaan diye bağırıyordu neyse ben maç bittimi diye sorunca arkasını dönüp uyumaya devam ettı sabah söylediğimde hadi be yalancı dedi ben yine gülmeye basladım
-
---BADE---
geçenlerde hani güneş tutulması olmuştu yaa.bizimde yaşlı bi komşumuz var karşıda,tabi güneş tutulmasını o da izliyo ve izlerken de yüksek sesle bağıra bağıra dioduki´´allahım yarrabim dünyanın sonu geliyor artık ben şu çok nefret ettğim memetin evinin alt katına taşınsamda kurtulmam.allahım sen günahlarımı affet,memet sende evini al başına çal senin evin bile benim canımı kurtarmaya yetmiyor.´´tabi diğer komşular bu konuşmayı duyduktan sonra kahkahayı basıyo.memet dediği şahısta çok asık suratlı olan komşumuzdur.ne gündü yaa.....
-
brutus
slm millet bir aksam ordu sokaklarinda arkadaslarla dolasirken arkadasim bulent apartmanin birinin balkonunda birtane fino kopegi gordu heralde havalandirmaya cikarilmisti arkadas kopegi gozune kestirdi ben kopekte nasil havliyo hev hev hev hev arkadas kil kapti ben bu kopegi bu gece oldururum ve eline bi tas buldu tasi kopege firlatti tas kopegin kafasina tutmasinmi kopek kuyrugunun etrafin bukezfarkli bir sesle hiv hiv hiv hiv kopek 4. donmeye kalmadan dustu olduuuuuu kopegin sahibi kadin cikti tabi bakkal amca dururmu arkadasi yakaladi o geceyi arkadas nezarette gecirdi
kadin yeni bir fino kopek aldirdi arkadasa taaaabiiii
-
dilara
ben öss'ye hazırlanıyodum ..işte bi gün sınav vardı .ama başka bi okul da yapılcaktı. o okulda 12 katlıydı bizim girceğimiz sınıf da 10. kattaydı. mecburen asansörle çıkmak zorundaydık. 5 arkadaştık. sınava da geç kalmıştık. neyse asansörü çağırdık. orda da 5 kişilik yazıyodu. biz de bindik beşimizde. ilk asansör ağır ağır çıkmaya başladı. snra bi daha hızla aşağı indi. biz de korkudan ölüoz tabe. sonra asansör durdu işte kapılar açıldı otomatik olarak.biz de indik.meğer hepimiz çok ağırmışız .5 kişi yazıyomuş ama o okul ilköğretim olduğu için 5 öğrenci yerine geçiomuş.biz de çok ağır basmışız haliyle. we mecburen zorla 10 katı yürüyerek çıkmak zorunda kaldık. sınav da başlamıştı üstelik:P
-
peheuhueue 2006-03-30
bi gün okulda öğle arasındaydık arkilerle beraber . neyse arkadaşm da kibrit bulmuş onla oynuyodu. ben de karşısında duruyodm. nese kibriti dik tuttu ateş çıkan yere doğru. bi fırlattı. karşısında da ben warım ateş çıktı tabe benim eteğim yanıo! nese kurtardk bişiler yapıp ... ama olanda benim eteime oldu:::
-
ibrahim
bizim bi ingilizce hocamız var:)tombalak bi kadın ama tam makara konusu ya..bigün arkadaşlarla anlaştık.dersi kaynatcas:)nese birinci ders uslu durduk.ama 2.ders son 20 dkda başladık bağıra bağıra şahanın taklitini yapmaya:)ama görsenis çok makaraydı ya.hoca en sonunda kafaı yedi.bunu nerden anlıom biliomusunus?bana KAŞAR sus artık demişti:)AHAHAHAHAH..en sonunda beni ve bikaç arkadaşı disipline verceğini söledi.hala vercek...:)
-
parmak izi 2006-03-30
bi gün öğretmen benden kağıt istedi ve bende kağıdı çıkardım kağıda parmağımın izi geldi simsiyah oldu kağıt oğretmen beni arkadaşlarıma rezil etmişti yerin dibine girdim
-
biz kuzenimle bir gün antalyada güver uçurumu diye biyere gittik orda bi böle çok güsel ırmak yardı sular akıyodu neyse biz pantalonun paçasını sıvayıp girdik
kuzenim ırmakta kaydı ve düstü sonra oda bana çarptı bende düştüm pantalonlarımız ıslanmıştı biz daha ileriye gittik ve pantolonlarımızı çıkarıp astık ve kurumasını bekledik sonra kimse buraya gelmemiştir diye beklemeye başladık pantalonsuz şekilde aradan yarım saat 45 dakka geçti sonra yukarıdan bi gülüşmeler işittik kafamızı kaldırıp yukarı bakınca yukarıda bi çevreyi izlemek için bir kamelya ve banklar varmış biz kimse bizi görmüyo sanarken bütün millet bizi izlemiş herkes gülmekten yerlere yatıyordu ama biz tern dibine girmiştik adeta utanmıştık ve hemen ordan ağaçtaki paltolonlarımızı alıp koşarak kaçtık
-
askerliğimi kara kuvetleri komt lığında yaptım daha usta birliğinde yeniydim komuta katında evrak dağıtmaya başladım tam birimleri bilmediğim için ilk günler hep yanlış yere götürüyordum evrakları o zaman kuvet komutanı ertuğrul özköktü şimdiki genel kurmay başkanı bize dedilerki eğer kuvvet komutanıyla karşılaşırsanız hemen kendinizi bi odaya atın kaçın görünmeyin dediler bigün evrak dağıtıyorum gene yanlış odaya girmişim evrağa bakarak odadan çıktım bi omuza çarptım daha çömeziz ya generallerin rütbesinide bilmiyoz adamın sırtı dönük bi subayla konuşuyo kafamı kaldırdım bi aktım çelenk kılıç parmağımla yıldızları sayıyom 1 2 3 4 Allah dedim bu herhal kuvvet komutanı karşımdaki subayda bana el işaretiyle git git yapıyo beynimden kara sular döküldü paşa bi döndü ASKERRRRRR dedi ama ben bittim hemen esas duruşa geçtim tekmil verdim emredein komutanım dedim içimdende ayvayı yedim dedim ama sadece güldü ve gitti rütbe ne olursa olsun onlarda insan ve paşalar neler görmüş ömürleri boyunca hepside babacan insanlar çok nazik okumuş kültürlüler dünya görüşleri çok geniş bazende tv de özkök paşayı görünce aklıma o karşılaşmamız geliyor bu da bende tatlı bi anı olarak kaldı belki böyle bi karşılaşma çoğu askere nasip olmaz Allah böyle komutanları başımızdan eksik etmesin bizim onlara çok ama çok ihtiyacımız var
-
bi gün okulun konferans salonunda meslek tanıtımı yapılcaktı.oks'ye hazırlanıos ya o bakımdan.herneyse...biz arkadaşlarla arka taraflarda bi yere oturduk.bizim grup habire gülüyo,öğretmenler uyarıyo ama dinlemios.oraya gelirken elimizde kutu colalarla çıkmıştık.neyse colalar da bitti.sonra arkadaşın biri bi espiri yaptı.ama o kadar komikti ki gülmekten öldük.yaw gülmek bi türlü geçmio.hepimiz krize girdik.biz böle gülerken colanın etkisiyle bi gaz kaçırdık.hemide 4 arkadaş.öle bi ses çıktı ve pis koktu kii.tümm okula ve hocalara rezil olduk.çok utanmıştık.ortalık resmen foseptik çukuru gibi koktu.ama herkes accayip gülmüştü yaa...