[Youtube]nh3TR07ksSY[/Youtube]
ARKADAŞLAR, YOĞUN İSTEK ÜZERİNE 2. BÖLÜM ÇEKİLDİ VİZYONA YENİ GİRDİ
Printable View
[Youtube]nh3TR07ksSY[/Youtube]
ARKADAŞLAR, YOĞUN İSTEK ÜZERİNE 2. BÖLÜM ÇEKİLDİ VİZYONA YENİ GİRDİ
Arkadaşlar Tebrik Ederim Gerçekten Çok Süper Bir Çalışma Nticede Amatörde Olsa Kendi Capında Emek Sarf Edilmiş. Tebrikler Devamını Bekleriz..
Güzel geLisme var .. bide su sesLeri netLestirebiLsen .. :51:
iyi güzel neticede bi emek verilmiş
ama bi dahaki bölüm komedi olmazsa çekeceğin var tomi
farklı konular işleyin ne bu vurdu kırdı bıçaklı sahneler
valla yalan konuşmam biliyorsunuz
kurtlar vadisi 1 bölümünü görünce 2. bölüme bakmak istemiyordum ama bu akşam üzeri tomi ısrarla izlememi isteyince bir bakayım dedim. Gözlerime inanamadım.
Arkadaşlar hakkaten emek vermiş, hünerlerini sergilemişler. Siirt'te amatör çapta bir sinema seyrettiğimi hatırlamıyorum.
Ellerine sağlık arkadaşlar.
Tabi bu kadar övgüden sonra sinema eleştirmenliği görevine dönüp, sizleri daha iyi olmanız için eleştirmeliyim:
Polat rolündeki arkadaş t-shirt yerine takım elbise giyseydi
ilk sahnelerde polatın adamlarından bir tanesi kameraya bakıp sırıtıyor
Müzik'te tercih güzel ama son kısımdaki müzik hiç ama hiç olmamış. Genel de müzik konuşma esnasında olduğu için sesler hiç anlaşılmıyor.
Polat'ın adamın karşına geçip, okul sıralarına oturup sonra kalkması hiç olmamış.
Senarya güzel, fena değil. Boğaz kesme sahnesi, kısmında tam kesilecekken, diğer sahneye geçmesi mükemmel olmuş. Yerinde bir karar, yönetmeni tebrik ederim.
Güneşi arkanıza aldığınızda görüntü kalitesi mükemmel oluyor ama güneşi karşınıza aldığınızda maalesef yüzler hiç anlaşılmıyor. Bunu da hesaba katmalıydınız.
Herşeye rağmen sizleri canı gönülden tebrik eder, diğer bölümleri beklediğimizi belirtmek isteriz.
Eleman abinin dediğine katılıyorum ama kurtlar vadisi serisinden sonra, komik bir sinema çekimi de yaparsınız artık :D
rohan abi teşekürler. bizde başka komedi filmi çekecez.senaryo hazır.işte oyuncuları bir araya toplayacaz.ondan sonra komedi filmi çekecez herkeze teşekürler.. :17: :17:
siirt adına yakışır.
mükemmel olmuş. emeği geçen herkesi tek tek alnından öpüp, kutluyorum.
başarılarınızın daim olması dileğiyle.
kolay gelsin.. :5:
Tomi RoHaN aßinin Dediqi qißi eLßiseLer Takım eLßise oLasydı Daha qüzeL oLurdu
ßirde Konuşmada Şu Var ßen PoLat aLemdar Lan Nerdesin :D
Sen Hiç FiLimde Lan KeLimesini Duydun mu :228:
Şu Var mematinin Yerde Durup Usta Demesi Lazım oRaya ßakarasan Ne demek istediqimi anLarsın :)
ßirde Hayata Mematinin Cameraya ßakıp Sırtıqını qörmedik
Yürüme ßiraz aqır oLması Lazım
Şu Sandalyeye otururken Lan Sen ßana Hata Yaptın DeniLmez:D
ßir ara PoLat aLemdarın fiLimi Seyredin KonuşmLarına DiKKat edin:)
ßaşarının Devamını DiLeriz Çok qüzeL oLmuş
ßaşka Sitelerde Havva atacaz :D PoLat aLemdar Memati Ve aßuLey
ßizim Sitede Diye :D :51:
arkadaşlar hakarende çok güzel olmuş başarılarınızın devemıcı dilerim... :2:
tşk ler arkadaşlar sizlere uymaya çalışacas :23: :1: