Siirt belediyesi itfaiye müdürlüğünden emekli seydan kebap salonunun sahibi (sabit TREN) hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun der, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Printable View
Siirt belediyesi itfaiye müdürlüğünden emekli seydan kebap salonunun sahibi (sabit TREN) hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun der, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
allla ırhamu
aLLah Rahmet eyLesin Mekanı Cennet oLsun
çok iyi bir insandı.
rahmetli hacı sabit' az kebabını yemedik.
yüreğimizi kanattı giderken, Allah rahmet eylesin, acılı ailesine de Allah sabır versin...
allah rahmet eylesinn...
sabit amcaya allahtan rahmet kederlı ailesine baş saglıgı dileriz bende az yemegını yemedım devamlı takılırdı bıze rabbım ganı gan rahmet eylesın mekanı cennet bahçelerı olsun
ALLAH RAHMET EYLESİN... :63:
Saydan Pasajından her geçtiğimde akşam saatleri olurdu. O da (rahmetli) sigarası ağzından dertli dertli oturmuş, elemanlarının temizliklerini bitirmesini beklerdi.
Çoktan kebaplarını satmıştır. Civarda bulunan bir çok kebapçı hala kebaplarını satma derdindeyken, o hiçbir zaman bunu dert etmezdi.
Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum.
(Her nefs ölümü tadacaktır.)
Valla Ben Çıkaramadım Rahmetliyi..
ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun ,yakınlarına Allah'tan sabır dilerim. :273: