-
Tasarim Harikası Siteler
Günümüzde mevcut diğer sitelerle karşılaştırdığımızda;
Ben Bu sitelere 10 üzerinden 10 veriyorum...
Varsa böyle bildiğiniz tasarım harikası siteler burdan paylasabilrz
1) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
3) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
5) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
6) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
7) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
8) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
9) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Paylaşımın için saol gerçekten güzel :4:tasarlamışlar.
-
günümüzde en moda siteler artık flash ile yapılan siteler. Gerçekten çok hoş bir paylaşım. Teşekkür ediyorum.
Benim terchim 1 nolu site ayrıca 9 nolu siteye çok emek verilmiş. Ama tarzım değil. :8: