arkadaşlar kim tatilde napcakk nereye gitceksinizz ben siirtte kalcam bu yaz maleseff :214:
Printable View
arkadaşlar kim tatilde napcakk nereye gitceksinizz ben siirtte kalcam bu yaz maleseff :214:
Sinem...Bugün akşam ege kıyılarını gezmeye çıkıyoruz işte arkadşlarla...MARMARİS,ALANYA,ÇEŞME,BODRUM,FETHİYE ,DİDİM,ws...HER YERE UĞRAYACAZ İŞTE...Bu sene hep bu tatili bekliyorum..Sıkıcı bir sene geçirdim adanada,iyi olcak bu tatil benim için..ve güzel tarafı da UZUN BİR TATİL OALCAKA OLMASI...Ben adanadayım bir de mersinde yazlık var orda olcam yaz boyunca işte....
SENİN ADINA ÜZÜLDÜM..Yazın çekilmez Siirt..
oo alish süper planların var iyi eğğlenceler sana bu arada sen hangi alish sin 56. sokaktaki mi ismaili tanıyonmu
ne tatili be, :206:
burdayız yine, memleketimiz siirt'te. :107:
valla ben seçimlerden sonra istanbula gidecem...beyoğlu---dolapdere --tarlabaşı oralardayım ...biraz gezecem oraları.. gecen senede gitmiştim gezme fırsatım olmamıştı inşallah bu sene doyasıya gezerim
herkese ii tatiller derbeder üzülme bende siirtteyim malesef :61:
niye üzüleceğim ki, :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SiNeMBuRCu
herkese ii tatiller derbeder üzülme bende siirtteyim malesef :61:
aksine bu yaz siirt'te olacağıma çok seviniyorum! :233:
sevdiğim burda, en önemlisi ailemleyim burada.. :261:
sende üzülme boşver, gözüne kapat aç, bide bakmışsın kış gelmiş....
Bu yaz iş-güç ama 1 haftalık tatil olacak yeri belli değil...
malesef siirtteyiz.
:260: valla ben geçen sene ve önceki sene tüm tatil kontenjanlarımı doldurdum bu sene bana izin yok gidenler benim yerimede gezip tozsunlar iyice tatil yapsınlar denize girsinler