Yeni Öss ile birlikte Sınav Konuları da deqişti.Ben Tüm SıNaV Konularını Arıyorum.YardıMCı oLursaNız SeviNirim :275:
Printable View
Yeni Öss ile birlikte Sınav Konuları da deqişti.Ben Tüm SıNaV Konularını Arıyorum.YardıMCı oLursaNız SeviNirim :275:
Vot56 abi ve Hayat abla
sana bu konuda hemen yardımcı olacaklardır. Akşama kalmaz, cevap yazacaklardır.
TeŞekkür Ederim.BekLemedeYim.
sınava yeni gireceksin anladığım kadarıyla
yarın sana ayrıntılı bir biçimde bilgi veririm
olur mu?
Evet.Hayırlısıyla Seneye Giricem..Yalnız eksik konularımı öğrenmek istiyorum.Mesajınızı bekliycem.İlgilendiğinz için teşekkürler
canım ben bu akşam bakayım en kısa sürede bulur dönerim sana ok..
Yanlız biliyosundur canım ıstedıgın bıraz agır bır konu tamamını bulmak mümkün olucakmı bilmiyorum ama bulabıldıgım kadarı ile bulur eklerim ben...
Ablası ben senın işine yarıycak pek bişe bulamadım nette yanı senın elden kaynaklar elde edıp bulman gerekıyor ....
kusura bakma ama yıne aklımda eger olurda bulursam hemen sana yollarım...
candy sormayı unuttum
sen sınava hangi bölümden gireceksin bana bi açıklarsan sana daha ayrıntılşı bir bilgi verebilirim
sözel1, sayısal1, eşit ağırlık1, yabancı dil, sözel2, sayısal2, eşit ağırlık2 den mi girecen
bana cevabını ver ben sana yardımcı olurum
Sayısal Öğrencisiyim.SAyısal1 ve sayısal2 konularını öğrenirsem yeterli olacaktır....
Hayat Ablacım ilqilendiğin için saol.... :102:
allah kolaylık versin ::):):):): candy allah kurtarsın ne diyelim :) ben bişi bilmiyom oksa yardımcı olurdum :)