Dün akşam 20.00-21.00 arası Kurt Halı Sahada çok güzel bir halı saha maçı daha yaptık.
Zırcon'un organize ettiği maç 16-16 berabere bitti.
Bu maçta br gol atamamış olabilirim ama maçtan sonra orta sahadan Zircon'a bir gol attım :D
Printable View
Dün akşam 20.00-21.00 arası Kurt Halı Sahada çok güzel bir halı saha maçı daha yaptık.
Zırcon'un organize ettiği maç 16-16 berabere bitti.
Bu maçta br gol atamamış olabilirim ama maçtan sonra orta sahadan Zircon'a bir gol attım :D
:)) Abi orda olmak isterdim ama ne yazıkki gelemedim
bende orada olacaktım ama,
iş arkadaşım, ve site üyelerimizden muhey_56 dikkatsizlik nedeniyle elini makinaya kaptırdı.
evlerine misarliğe gittik.
yoksa o maç hiç kaçırılırmı!
5 GOLL Attım :)) Gerçekten Güzel Geçti Son Dakika Da Berabere Kaldım
O Kadar Da FARKı Açtık Ama Koruyamadık :) Tüm Arkadaşlara Teşekkürler
bensız bı mac hee ugur can
hehe
ıumarım cok eglenmsısınız dır
nasıl ramii siz maç çekersiziniz..
koskoca d.bakır diski malzemecisi ayıp olmuş... :11:
sakatlığımdan dolayı bende orada olamadım...:22:
11.07.2007 tarihinde saat:22.00'da halı saha maçı yaptık.
berberler ve siirtliler-board. oyuncularımız: ZıRCoN, BeRKaNT, BeRKaNT'ın kardeşi, BeRKaNT'ın Arkadaşı, crazy_ette, ve ben DeRBeDeR, yer aldık.
sonucu merak ediyorsanız! Berberspor:2 Siirtliler-boardspor:0
maç sonrası çekilmiş resimler.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
crezy_ette fazla gol yememiş
daha doğrusu bundan 1 kaç ay önce halı sahada oynadığı bir maçta sakakt kaldı o günden itibaren maçlara gitmedi ve ilk maçı siirtliler-boardsporda oldu sakat olmasaydı 1 gol tek yerdi
ne diyon sen özbey 9 gol yedi. :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
crezy_ette fazla gol yememiş
daha doğrusu bundan 1 kaç ay önce halı sahada oynadığı bir maçta sakakt kaldı o günden itibaren maçlara gitmedi ve ilk maçı siirtliler-boardsporda oldu sakat olmasaydı 1 gol tek yerdi
fark 2 onu belirtmek istedim.