Rohan kardeşim,
Seçim haberlerine ne oldu? Ben mi göremiyorum? Teknik bir arıza mı var? Yoksa sansür mü? Selamlar, sevgiler, saygılar....
Printable View
Rohan kardeşim,
Seçim haberlerine ne oldu? Ben mi göremiyorum? Teknik bir arıza mı var? Yoksa sansür mü? Selamlar, sevgiler, saygılar....
Benim bildiğim Rohan, soruma cevap verirdi. Okumadın mı? Yoksa cevap vermekte zorlanıyor musun? Canın sağolsun..Selamlar....
egemen abe Rohan çok daha önceden açıklamıştı Seçimlere 10-15 gün kala 2007 seçim bölümü kaldırılacak diye , gerçi gerekçesini söylememişti ama böyle bir duyuru yapmıştı.
en başından beri hatalıydım aslında
kurallar gereği sitede siyaset yapılmamalıydı Fakat bizler Siirt'in kaderi olan Seçimler için konuyu açtık ve biraz ileri gittik.
Bir kaç Adaylar çok güzel ropörtajlarımız da oldu.
Fakat bazı beğenmediğimiz adaylar için de gerçekleri yazma gereği duduk ve bir çok site dediklerimizi haber yaparak, bizi hedef gösterdiler. Oysa bizde normal şekilde yorum yapmak istemiştik.
Seçimlere 15 gün kala kimsenin aklı karışmasın diye, sitenin huzur ve refahı için konu ARŞİV'e kaldırılmıştır.
saygılarımla.
Açıklaman için teşekkürler... Böylesi takdir edilmişse hayırlısı olur inşallah...Selamlar, sevgiler....
rohan senin suçun değil
siyasetten anlamıyanlar çook...