Hadi bakalım millet kendinizi ölçün tartın sonada sevdiğiniz yada sevmediğiniz yanlarınızı yazın
Printable View
Hadi bakalım millet kendinizi ölçün tartın sonada sevdiğiniz yada sevmediğiniz yanlarınızı yazın
sevdiğim yanlarım çok hayat dolu bir insanım dert yapmam..
sevmediğim yanlarım basket maçlarında kendimi tutamıyorum
çok sinirleniyom.. :13:
çok alınganım ve inatçıyım.
dedim mi yaparım.
ne olursa olsun.
her yönümü seviyom ben :106: :106:
okuduğum bölümü de ama çocuk gelişimi okulunu okumak isterim annem kızar :232: mimarlık okudum ben
bir çok sıkıntı nedeniyle, bu haftalarda biraz asabiyim. İnce eleyip sık dokuyorum. Yine de çok yanlış yapıyorum :(
Asabi olmam en kötü yönüm olsa gerek...
ben çok sulugözüm ve bunalımım, bu durumdan nefret ediyorum.en sevmediğim yanım yufka yürekli saf bi salak olmam.. en sevdiğim ; ben sevmeyi çok seviyorum bu yanımıda seviyorum. :1:
ben deliyim aksini iddia etmeyin deliler bile saatler önce uyudu :262:
kendimi çok fazla eleştiriyorum zanediyorumki kendimi ne kadar çok eleştirirsem o kadar çok ilerlemiş olurum ama kendimi eleştirince ölçüyü kaçırıyorum bir takım işleri zamana bırakmayı bilmiyorum kendime çok fazla yükleniyorum ne kadar çok ilerlediğimi değilde ne kadar çok eksik olduğum alanları görüyorum
bir ben var benden öteeee.. nasıl anlatsam, nasıl söylesem.. insan kendini eleştiremiyor yahu.. ben sütten çıkan ak kaşığım