-
Gel de gurur duyma
Dünyanın en büyük bilgi paylaşım sitesi olan wikipedia.org ve Türkiye'den
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesi, Siirt ile bilgi verilen sayfasında >> Dış bağlantılar kısmında Siirtliler-Board'a da yer verdi.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Valiliği
Siirtliler.Net
Siirtliler-Board.com
Siirt İl Haritası
Türkiye Bölge ve Şehirlerini Tanıtım Platformu
3. sırada yer alan sitemiz adına, büyük gurur duyduğumuzu belirtiriz. Defalar girdiğim bu sitede, sitemizin de yer aldığını görmek, birşeyleri başardığımız anlamına gelmektedir.
Sitedeki tüm üyelerle bu sevincimi paylaşır, daha büyük başarılar göreceğimizi umut ederiz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
değil sadece türkiye, tüm dünya siirtliler-board ismini duyacak...
siirtliler-board'ı konuşacak.. :4:
-
SİİRTLİLER-BOARD dünya sitesi olacak..
-
-
abi çok gururlandım bea abi vallaha milli takım forması altında ingiltereye gol atmış gibi oldum bea :11:
-
www.siirtliler-board.com gelecek için burakilacak en büyük deyerlerden biri olmustur artik hayiril olsun :9: :18:
-
<<<ASIL SORUMLULUK SİMDİ BASLIYOR<<Önemili olan zirvede kalmaktır unutmayalım arkadaslar <<bundan sonraki adımımız ins ana haber bultenlerinin ilk haber olarak verecegi <<ETKİNLİK<<LERE İMZA ATMAK bu kadro icin bu hicte zor degil<<<basta rohan ve diger butun arkadasları kutlarım <<< :248:
-
SİİRTLİLER-BOARD dünya sitesi olacak..
-
:108:helal olsun be kim tutar artık site yiii ... :105:
-