Barcelona istanbul şükrü saraçoğlu stadında fenerbahçeyle önemli bi maça çıkacakmış.Barcelonalı futbolcular istanbula gelmişler bilindiği gibi barcelonanın dünyaca ünlü futbolcusu ronaldinho arkadaşlarına ben tek başıma fenerbahçeyle maç yapayım siz gidin gezin dolaşın istanbulun tarihi ve turistik güzeliklerini görün demiş ve devam etmiş ben nasıl olsa fenerbahçeyle tek başıma mücadele edebilirim onlara ben tek yeterim siz rahatınızı bozmayın gidin eğlenin demiş bunun üzerine barcelonalı futbolcular ronaldinhonun teklifini yerinde bulmuşlar ve ronaldinhoya maçın devre arasında stada gelip sonuca bakıcaz eğer sen öndeysen gezmeye devam edeceğiz ama eğer yenik durumdaysan gelip sana yardım ederiz demişler ve istanbulu gezmeye gitmişler neyse maç başlamış ronaldinho fenerbahçe karşısında atak bir futbol sergiliyormuş gol pozisyonlarına giriyormuş ve 23. dakikada ronaldinho 1-0 öne geçmiş ve maçın ilk yarısı 1-0 ronaldinhonun üstüğnlüğüyle tamamlanmış. bu arada maçın skorunu merak eden barcelonalı futbolcular stada gelmiş ve ronaldinhonun 1-0 önde olduklarını görünce tekrar gezmek ve eğlenmek için stattan ayrılmışlar maçın ikinci yarısı başlamış ve maçın 90 dakikası tamamlanmış futbolcular soyunma odasının yolunu tutmuşlar bu arada barcelonalı futbolcular da maçın sonucunu öğrenmek için tekrar stada gelmişler ve maçın 1-1 lik eşitlikle sonuçlandığını öğrenmişler ve hemen soyunma odasına ronaldinhonun yanına vardıklarında ronaldinhonun üzüntüden ağlamak üzere olduğunu görmüşler ve barcelonalı futbolcular ronaldinhoyu teselli etmeye çalışmışlar ona üzülmemesi gerektiğini yine de fenerbahçeye yenilmediğini berabere kalmanın da başarı olduğunu söyleyerek ronaldinhoyu teselli etmişler bunun üzerine ronaldinho arakadaşlarına ya arkadaşlar ben berabere kaldığıma üzülmüyorum hakem kırmızı kartla beni55. dakikada oyundan attı ben ona üzülüyorum demiş