"BAŞARMAK KARAR VERMEKTİR" DİYOR AÇI DERSANESİ.
KURULDUĞU YILDAN BERİ BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI GÖSTEREN DERSANEMİZ BU YIL TEK BAŞINA "İŞ BAŞINA" MİSALİ TÜM DERSHANELERİ GERİDE BIRAKARAK AÇIK ARA ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEMİŞTİR.
Printable View
"BAŞARMAK KARAR VERMEKTİR" DİYOR AÇI DERSANESİ.
KURULDUĞU YILDAN BERİ BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI GÖSTEREN DERSANEMİZ BU YIL TEK BAŞINA "İŞ BAŞINA" MİSALİ TÜM DERSHANELERİ GERİDE BIRAKARAK AÇIK ARA ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEMİŞTİR.
Başarı çizelgenizi ve bu sene ÖSS'de ve OKS'de kazandırdığınız öğrencileri merak ediyorum.
Bu sene kaç öğrencinizden kaç tanesi OKS'ye yerleşti.
Aynı şekilde ÖSS'ye hazırlanan kaç öğrenciniz vardı ve bunların kaç tanesi kazandı. Kaç tanesi bir üniversitede okuma şansı yakaladı.
Bunlar mühim konular.
BU SİTENİN SEVİYELİ BİR SİTE OLDUĞUNU GÖRÜYOR VE SEVİNİYORUM.EĞİTİMLE İLGİLİ TÜM HABERLERDE KATKIDA BULUNABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM DERSANELER KONUSUNDAKİ TÜM SORULARA AÇIK YÜREKLİLİKLE CEVAP VEREBİLECEĞİME İNANIYORUM.AÇI DERSANESİ SİİRTİMİZİN EĞİTİMDEKİ İLK DERSANELERİNDENDİR .BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZDİĞİNİ HERKES ÇOK İYİ GÖRÜYOR ÖZELLİKLE ÖSS SAYISAL ,EŞİT AĞIRLIK VE SÖZELDE BAŞARI GÖSTEREN TEK DERSANEDİR. TÜM ALANLARA YAYILMIŞ BAŞARISININ ALTINDA YATAK GERÇEK İSE İDARİ KADRO OLARAKDA SİİRTTİN ENİYİ OTURMUŞ DESANESİ OLMASIDIR.BAŞARILARIN KATLANARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYOR BAŞARIYI GÖSTEREN ARKADAŞLARIMA SYGILAR SUNUYORUM.
REKLAM KOKUYO BU KONU
açı dersanesi açıldığı günden beridir çekilmedi ve tutunamazlar denildi ama şuanda bir marka siirtte burda vahid hocayı tebrik etmek gerekir acıyı bu günlere getirendir kendisi bende ilk öğrencilerindenim dersaneve eğitim süperdi yanlız benim pek ilgim olmadığı için kazanamadım kaynak olarakta çok güsel