Kadınlar! Kadınlar! Ne onlarla oluyor ne onlarsız oluyor.. kadın ve erkek. her iki cinste karşı cinsin uzaydan falan geldiğine inanır..
Bir kadın ne ister sorusuna verilecek yüzlerce cevap vardır.. ama en sinir bozucu olanı erkeği egosunun veya daha iyi bir ifadeyle kendilik imajının bir parçası olarak görmesi..
Peki kadınlar bunu neden yapar?
Alison Angel gibi bir hatunun yanında kısaboylu şişman kel birini görürseniz bilinki o hatun egosunu tatmin etmiyordur çünkü adamın arkasındaki etikette şu yazar hanzoyum ama para bende& neyse konu bu değil konu kadınların egosu
Mersine gidiyorum..mirkelam tesislerinde durmuşuz saat 11.30 ve benim sigara krizim tutmuş.. masalardan birine oturdum demli çayla sigaramı tellendirirken yan masada bir kadın 3 erkek var. hatun hoş bir hatun ateş kızılı saçlar kömür karası gözler ama o sırada hatun kedini erişilmez bir ciğer olarak görüyordu ve etrafındaki 3 kediye çok beklersinzi dercesine egosunu tatmin ile meşguldü..
Siirtte tanıyan tanır İzmirli derler kendisine.. kadın olduğunu kendine ve çevresine hissettiren ender kadınlardandır bu hatun ve egosu zirveye ulaşalı çok olmuş.. dekoltenin hakkını veren bir hatun.. erkeklerin onu ağzının suyu akana kadar seyretmeleri kaçamak bakışlar atmaları ve kadınların ondan bu sebeple nefret etmeleri egosunu tamamlaması için yetiyor ve artıyıor..
egosu için çin işkencesi yapan kadınlar Neden bunu yaparlar?
Ama bir şeyden eminim bir kadının bir erkek tarafından arzulanmasınıdan daha çok hoşlandığı şey iki erkek tarafından arzulanması..
Sırf bu kadın egosu yüzünden NO WOMAN NO CRY diye bağıran o kadar çok erkek varki
Neyse birazda siz katın