ya benim avatarım yok bana bi avatar yapsanıs nasıl olur resmi göndermemi istiyorsanıs mseaj atarsanıs iyi olur
Printable View
ya benim avatarım yok bana bi avatar yapsanıs nasıl olur resmi göndermemi istiyorsanıs mseaj atarsanıs iyi olur
:110: benimde adımın değişmesini istiyorumm -eyyüp- şeklinde :239:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tiesto
@tiesto
bu bölüme bir resmini veya avatarını yukle biz gerekeni yaparız.
@eyüp
senin isteğini de değerlendireceğiz.
:62:saolun teşekkürler :62:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya bu resmi avatar yaparsanıs sevinirim gerçkten tekrar tşkler :102:
ya aslında benim de bu resmimim avatr yaparsanız bende sevinirm
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bide nickim DoNeNcE_05 olursa sevnirim saygılarımla
ya benim resim olmadı rica etsem yapsan sevinsem nasıl olur yormam dğilmi seni
banane bende ADMİN'lik istiyorum ROHAN zahmet olmassa :234::D
avatar isteklerinin hepsini askıya aldık. Okullar açıldıktan sonra isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız.
Ayrıa bu bölüm geyik odası değldir. Her bölümde geyik yapmaktan vazgeçmezseniz; sitede bir çok bölümü kaldıracağım.
rica etsem bugün yaparsanıs bi torpi geçersenis sevinirim beni anlıyacağınısı biliyorum o yüsden ısrar ediyorumAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
avatar isteklerinin hepsini askıya aldık. Okullar açıldıktan sonra isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız.
Ayrıa bu bölüm geyik odası değldir. Her bölümde geyik yapmaktan vazgeçmezseniz; sitede bir çok bölümü kaldıracağım.