ismimi değiştirdiğim için avatrımın de değişmesi gerekiyoor avatarın içerisine -eyyüp- yazılıp yeniden düzenlenirse memnun olurumm mümkünse hareketli olursa sevinirimm ahh uğurra demiştimm ben ama ilgilenmedii neyse teşekür ederimmm...
Printable View
ismimi değiştirdiğim için avatrımın de değişmesi gerekiyoor avatarın içerisine -eyyüp- yazılıp yeniden düzenlenirse memnun olurumm mümkünse hareketli olursa sevinirimm ahh uğurra demiştimm ben ama ilgilenmedii neyse teşekür ederimmm...
kankiş ben 2 aydır istiyom tık yok sen istesen heralde seneye bulur bırak site yenilenecekmiş soradan yaparıs hadi öptüm seni kib
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çavim umarım beğenirsin
yardımcı olmak istersim ama inan bende nasıl yapıldıgını hiç bilmiyorumm :87:
:154:çavım sen yaparsında ben beyenmezmiyim yavv düşünmen yeterr süper olmuş be çavım saol :154:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çavim umarım beğenirsin
düşünmen yeter eyvallah kardeşş sende saol :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : rallici_56
yardımcı olmak istersim ama inan bende nasıl yapıldıgını hiç bilmiyorumm :87:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
rohan abe psune kardeşim güzel bir avatar yapmış mümkünse onuu avatarım olarak kulana bilirmiyizz teşekkür ederim :248: